Foto: miele-vrijstaande-koffieautomaat

Miele vrijstaande koffieautomaat

Miele koffieautomaten CM 6100 en 6300: met één druk op de knop heb je espresso, koffie, cappuccino en Latte Macchiato.

Met de introductie van de koffieautomaten CM 6100 en CM 6300 onderstreept Miele opnieuw haar passie voor koffie. Deze nieuwe, vrijstaande modellen uit de CM6-serie bereiden met één druk op de knop espresso, koffie, cappuccino en Latte Macchiato, zijn gemakkelijk te bedienen, eenvoudig te reinigen en beschikken over een opvallend design.

OneTouch for Two

De vrijstaande Miele-koffieautomaten uit de CM6-serie beschikken over de OneTouch for Two-functie. Hiermee is het mogelijk met één druk op de knop twee dezelfde bereidingen tegelijkertijd te bereiden. De verschillende koffiespecialiteiten worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden. Comfortabel en dubbel genieten!

Gemakkelijke reiniging

Het reinigingscomfort is belangrijk voor het zorgeloos genieten van een aromatisch kopje koffie. Daarom is bij de ontwikkeling van de CM6-serie veel aandacht besteed aan een goede hygiëne. Zo worden de melkleidingen na elke melkbereiding automatisch doorgespoeld met water uit het waterreservoir. Aparte reservoirs of reinigingsmiddelen zijn niet nodig. Bovendien kan de spoelfunctie ook handmatig via het menu worden geactiveerd. Het filtersysteem kan men gemakkelijk, met slechts één handeling, uitnemen en onder stromend water schoonmaken. Veel onderdelen zijn uitneembaar en geschikt om in de afwasautomaat te reinigen. Zo worden de onderdelen grondig gereinigd, hetgeen de levensduur van het apparaat bevorderd.

Grensverleggend bedieningscomfort

Het bedieningscomfort van de nieuwe CM6-serie koffieautomaten is grensverleggend. Het innovatieve comfort van de inbouwkoffieautomaten van Miele is namelijk als basis gebruikt voor de Miele CM6-serie. Door de overzichtelijke bedieningselementen is de navigatie door het menu zeer eenvoudig en intuïtief. De basisinstellingen slaat men eenvoudig op met het ronde touch-element en kan men desgewenst op elk moment veranderen. Zo kan men altijd een geheel eigen koffiebeleving creëren. Naast het traploos in hoogte verstellen van de schenktuit, is het ook mogelijk om de maalgraad, hoeveelheid koffie, temperatuur en hoeveelheid water volledig naar eigen wens in te stellen.

Opvallend design

Om het beste uit de bonen te halen, zijn de koffieautomaten gemaakt van eersteklas materialen. Daarom doet Miele bij de productie geen enkele concessie en wordt er gebruikgemaakt van geborsteld roestvrij staal, duurzaam metaal en hoogwaardige kunststof. Deze materialen komen in de nieuwe CM6-serie samen tot een opvallend design. De Miele CM6-modellen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: obsidiaanzwart en lotuswit.

De consumentenadviesprijs van het model CM 6100 bedraagt € 1.199,00 inclusief BTW en van de CM 6300 € 1.399,00. De CM 6300 biedt een aantal extra functies: het programmeren van gebruikersprofielen, een verwarmd kopjesplateau, een roestvrijstalen melkreservoir, knopjes- en kopjesverlichting en een warmwaterfunctie.

Luxe illy-koffiepakket cadeau

Tijdens de introductieperiode krijgen consumenten bij aankoop van een Miele CM6-koffieautomaat een luxe illy-koffiepakket cadeau.

Meer informatie: www.miele.nl

Publicatiedatum: 23 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties