Severin melkopschuimer

De Severin melkopschuimer zorgt voor stevig melkschuim voor een perfecte cappuccino of latte macchiato. Maar hij kan nog veel meer, dankzij de 13 geïntegreerde programma's. Bijvoorbeeld warme chocolademelk mee maken uit hele chocoladestukken, proteïneshakes en glühwein. Ontdek de review van Eloïse.

Getest door:

Even voorstellen...

Mijn naam is Eloise. Ik houd van mooi design en een fijne cappucino op zijn tijd. Daarom wilde ik de Severin Melkopschuimer gebruiken.

Vervangt in 1 keer 2 apparaten!

Vooral de melkopschuim-functie en de functie voor proteine shakes heb ik gebruikt. Daarmee vervangt het in in keer 2 apparaten. Je hebt wel wat ruimte nodig voor deze melkopschuimer, hij is 13 x 25,5 cm. De grote schenkkan is handig in gebruik en door de rvs-uitvoering erg mooi. Voorzien van maatbeker-afmetingen, beginnend bij 200ml.

Erg eenvoudig te bedienen

De Severin is zo makkelijk en eenvoudig dat ik in eerste instantie niet merkte dat het dopje van het radertje af moest. Het is een fijn apparaat, mooi vormgegeven en makkelijk te bedienen. Wat fijn is, is dat er een piepfunctie op zit, wanneer hij start en wanneer hij klaar is.

Zoemend geluid

Maakt wel een zoemend geluid, maar dat is niet storend.

Conclusie

Prachtig design, fijne bruikbaarheid en vervangt meerdere apparaten. Mooi robuust apparaat.

Reacties