Ontdek de barista in jezelf met een Inventum melkopschuimer

Met een Inventum melkopschuimer maak je de perfecte laag melkschuim in een handomdraai. Ideaal voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino!

La dolce vita

Bij Inventum heb je de keuze uit vijf prachtige melkopschuimers. Hiermee maak je als een echte barista je eigen melkschuim. In een handomdraai heb je een geweldig mooie laag melkschuim, perfect voor een heerlijke latte macchiato of cappuccino! Je tovert de keuken om tot een echte Italiaanse espressobar. En dan… genieten maar. Dat is wat je noemt: ‘la dolce vita’. 

Opschuimen of verwarmen

De melkopschuimers van Inventum zijn geschikt voor zowel het verwarmen als het opschuimen van melk. De melkopschuimers worden geleverd met een opzetstukje voor het verwarmen en een opzetstukje voor het opschuimen van melk. Zo heb je naast warme melk ook meteen melkschuim. Daarnaast hebben alle melkopschuimers de keuzemogelijkheid om de melk koud of warm op te schuimen.

Eenvoudig schoon te maken

Door de speciale coating aan de binnenkant, zijn de Inventum melkopschuimers MK350MK351MK460 en MK650 niet klevend. Het schoonmaken is extra makkelijk. Je kunt de melkopschuimer even met keukenpapier schoonmaken of je kunt de mixer in de melkopschuimer plaatsen en deze met water vullen tot het maximum. Door het apparaat even aan te zetten, maakt hij zichzelf schoon.

De MK750 is eenvoudig schoon te maken dankzij de afneembare kan, maar beschikt niet over een anti-kleeflaag. 

Meer informatie

Ga naar de website van Inventum voor het complete aanbod melkopschuimers.