Foto: press_2013//magimix-blender-creme.jpg

Magimix blender in nieuwe uitvoering

De Magimix blender is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur creme.

De Magimix blender is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur creme.

 

De in 2011 geïntroduceerde blender van Magimix is vanaf nu ook verkrijgbaar in de kleur crème. De extreem krachtige motor (voor de liefhebbers: 1.200 Watt) maakt deze blender tot een ware krachtpatser in de keuken. Het mixen van ijsklontjes of maken van een frozen dessert is met deze nieuwste Magimix-innovatie kinderspel. En ondanks deze ongeëvenaarde kracht is deze multifunctionele Magimix-blender toch fluisterstil.

Zoals u gewend bent van Magimix – uitvinders van de legendarische semi-professionele foodprocessors voor thuisgebruik – is ook dit nieuwste Magimix-apparaat uitgerust met slimme techniek. Als enige blender op de markt heeft deze Magimix maar liefst vier instelbare snelheden met een ongekend groot bereik: van razendsnel tot heel langzaam. En dat is superhandig voor elke thuiskok die wil kunnen spelen met de snelheid. Daarnaast is ook deze blender uitgerust met de gepatenteerde blendermix-technologie. Door een slim samenspel van de unieke komvorm en de vlijmscherpe roterende messen wordt alles smeuïger en beter gemixed dan ooit tevoren mogelijk was. En dat zonder dat dit ten koste gaat van gebruiksgemak. Met slechts drie toetsen kunt u alle functies bedienen. Met een druk op de knop wordt het vermogen automatisch aan de bereiding aangepast.

Minikom

Soms is het niet nodig om de volume van de gehele kom (1,8 liter) te benutten. Voor al die momenten bedacht Magimix de minikom. Deze minikom is eenvoudig met een beweging op het motorblok vast te draaien. De minikom is handig voor het malen, hakken en mixen van ingrediënten in kleinere hoeveelheden zoals: noten, kruiden, vlees, uien, beschuiten (paneermeel!) of bijvoorbeeld babyvoeding. Tien tot dertig seconden draaien, en … klaar.

Werking

Het is mogelijk om voor de handmatige optie te kiezen (kies zelf de gewenste snelheid) of voor de automatische optie (selecteer één van de iconen). De blender start als op het knopje ‘ON’ is gedrukt en kan worden gestopt door op ‘STOP’ te drukken. Heel eenvoudig.

- Gestampt ijs: om ijsblokjes te mixen en te vermalen tot automatische impulsen.

- Dranken: voor het mixen of mengen van vloeibare bereidingen zoals milkshakes en smoothies, cocktails etc.

- Soepen: om romige (warme of koude) soepen te krijgen.

- IJsdesserts: voor het vermengen of pureren van dichtere of compacte ingrediënten. Zo kun je ijsdesserts maken van het type Italiaans ijs of granité. Voeg zo nodig wat vloeistof toe.

Reiniging

De Magimix Blender is eenvoudig te reinigen. Bij de ‘automatische manier’ doet u 1 liter water plus enkele druppels afwasmiddel in de kom van de blender en laat u het apparaat 30 seconden werken op snelheid 3. De ‘grondige reiniging’ vergt wat meer tijd, maar zorgt wel voor een betere reiniging. Demonteer alle losneembare onderdelen en maak ze schoon. De kom en de minikom kunnen in de vaatmachine worden afgewassen.

Match

Naast de blender is nu ook de vision toaster, de food processor CS 5200 XL Premium en Le Mini Plus in crème verkrijgbaar.

Technische specificaties

Inhoud: 1,8 liter

Kleur: Crème, rood, zwart en RVS

Materiaal: Glas en metaal

Vermogen: 1200W

Prijs: € 199 (zwarte uitvoering excl. minikom), € 249 (RVS uitvoering incl. minikom)

Meer informatie: wwww.magimix.com

 

Publicatiedatum: 17 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties