Foto: smeg-klein-huishoudelijke-apparaten

Kleine keukenapparatuur Smeg

Nieuwe collectie kleine keukenapparatuur Smeg uit de Jaren 50 lijn, zoals broodroosters, waterkokers, blenders en keukenmachines.

Voorafgaand aan de grote internationale beurs Eurocucina in Milaan, presenteerde Smeg onlangs haar nieuwe collectie bestaande uit kleine keukenapparatuur uit de Jaren 50 lijn, zoals broodroosters, waterkokers, blenders en keukenmachines. Smeg is voor de ontwikkeling van deze gloednieuwe productlijn, in samenwerking met Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign, teruggegaan in de tijd en heeft ronde vormen en warme kleuren gecombineerd met de allernieuwste technologie. Net als de geliefde FAB28 van Smeg, de koelkast die niet alleen een koelkast is, heeft Smeg een nieuwe lijn weten te creëren die veel meer omvat dan alleen klein huishoudelijke apparatuur. Een collectie die een persoonlijke touch geeft aan iedere keuken!

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp, en tegelijkertijd grote prestaties verwachten. Van broodroosters (2x2 en 2x4) en waterkokers tot blenders en keukenmachines; Smeg garandeert uniek design gecombineerd met optimale prestaties. Producten met een eigen persoonlijkheid, voor de thuiskok met karakter.

De nieuwe collectie, gelanceerd voorafgaand aan Eurocucina in Milaan, is een toonbeeld van design Made in Italy en is naar verwachting vanaf najaar 2014 beschikbaar in Nederland.

Meer informatie: www.smeg50style.com

Publicatiedatum: 12 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties