Foto: Miele

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je eigen keuken te maken. Koken wordt steeds makkelijker.

Guido van Loon

Een keuken is meer dan een plek waar je alleen maar eten klaarmaakt. Het is een belangrijke kamer die sfeer en gezelligheid geeft. De keuken is voor sommige mensen een tweede woonkamer, zij zijn het liefst de hele dag bezig in hun keuken. Met inspiratie uit culinaire landen zoals Italië en Frankrijk, kun je jouw keuken inrichten naar jouw wens met apparatuur zodat jij in jouw eigen keuken de mooiste en lekkerste creaties kan maken. Met de juiste keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in jouw keuken te maken.

Wij geven je hieronder zeven inspirerende voorbeelden.

KitchenAid mixer

Voordat je die perfect gesneden groenten, die verfijnde puree, die originele smoothie, dat gladde deeg, die speciale kruidenmix, jouw homemade ravioli klaar hebt, heb je intussen heel wat werk verzet. KitchenAid maakt het je een stuk makkelijker. Met een stoere mixer/keukenrobot op maat (en in kleur!) voor elk huishouden, elke keuken en elke smaak. En met talloze accessoires die gewoon op al die verschillende mixers/keukenrobots passen.

Barista in a box

Met de Nivona CafeRomatica 788 barista-machine maak je eenvoudig alle koffiesoorten in Italië. Met de kwaliteit waar zelfs Italianen blij van worden. Dat is te danken aan het Aroma Balance Systeem, ook wel Barista in a box genoemd, waarmee je espresso, lungo, latte macchiato of cappuccino verfijnd bereidt naar eigen smaak en intensiteit.

Braadpan

Deze authentieke pan, welke velen doet terugdenken aan grootmoeders tijd, is vaak redelijk duur in aanschafwaarde. De mogelijkheden zijn echter enorm, waardoor deze pan het de investering zeker waard is! Wat kan je met deze pan en wat voor soort recepten zijn je opties? Bekijk het hier.

Het nieuwe koken

Sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom. De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma.

Energiezuinige wijnklimaatkast met twee klimaatzones

Deze wijnklimaatkast is ontworpen voor gebruik thuis in de keuken. De flessen kunt u plaatsen op leggers van hout. Elegant uiterlijk, metalen behuizing, blauwe LED, deur van glas met witte onderliggende folie rand met RVS handvat, weinig onderhoudsgevoelig.

Nooit meer ontdooien

SUIGN 1554; de eerste en enige onderbouwvriezer die nooit meer ontdooid hoeft te worden. IJsafzetting in de vriezer en op de verpakkingen is verleden tijd. Diepvriesproducten vriezen niet aan elkaar en etiketten blijven leesbaar.

Quooker Fusion kraanDe Fusion is een mengkraan en kokend water kraan verenigd in een spectaculair, slank ontwerp. Met dubbel-druk-draai bedienings-knop voor volmaakte veiligheid. Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop.

Meer voorbeelden zien? Kijk eens bij Habitas Online.

Reacties