Foto: 2016/kitchenaid-vulkaanzwart.jpg

Iconische keukenapparaten van KitchenAid nu ook in stoer vulkaanzwart

Rauw en authentiek zijn de interieurtrends van 2016. Beide komen samen in de mat-vulkaanzwarte uitvoering van de iconische KitchenAid keukenapparaten.

De kleurstrategen van KitchenAid lieten zich inspireren door het materiaal van de klassieke gietijzeren pan. De nieuwe helden uit het KitchenAid-assortiment krijgen zo een hele stoere uitstraling die perfect past in de hedendaagse keuken.

In de keuken van 2016 is eenvoud de nieuwe luxe. De vijf mat-vulkaanzwarte KitchenAid toestellen passen perfect in een minimalistische, stoere keukenomgeving met veel gepolijst roestvrijstaal. De matte tinten van de vulkaanzwarte uitvoering illustreren een terugkeer naar de oorsprong en passen in de trend van het bereiden van authentieke gerechten. Design en liefde voor koken komen zo samen. De KitchenAid keukentoestellen zijn de geheime helden van de keuken; zij zijn net als de rustieke gietijzeren pan duurzaam, sterk en leveren professionele prestaties.

De KitchenAid vulkaanzwarte collectie omvat alles wat je nodig hebt in de keuken.
De serie van vijf toestellen bestaat uit de Artisan 2-sleuven broodrooster, de iconische 4,8 l Artisan standmixer/keukenrobot, de zeer krachtige Artisan magnetisch aangedreven blender, de alles kunnende Artisan Cookprocessor en de temperatuur instelbare Artisan waterkoker.

- KitchenAid Artisan standmixer/keukenrobot 4,8l, vulkaanzwart € 679,-
- KitchenAid Artisan waterkoker, vulkaanzwart € 219,-
- KitchenAid Artisan Cookprocessor, vulkaanzwart € 1.049,-
- KitchenAid Artisan 2-sleuven broodrooster, vulkaanzwart € 299,-
- KitchenAid Artisan magnetisch aangedreven blender, vulkaanzwart € 729,-

Publicatiedatum: 5 april 2016

Reacties