FoodSaver nieuwe activiteit voor IT&M


IT&M gaat het Amerikaanse FoodSaver? vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. FoodSaver? is toonaangevend in de wereld van vacu?msystemen en nu ook in Nederland verkrijgbaar bij de Kookwinkels, Bijenkorf, Cook & Co en de horecagroothandel zoals Slig

IT&M gaat het Amerikaanse FoodSaver? vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. FoodSaver?  is toonaangevend in de wereld van vacu?msystemen en nu ook in Nederland verkrijgbaar bij de Kookwinkels, Bijenkorf, Cook & Co en de horecagroothandel zoals Slig. www.ckmp.nl

Jaarlijks gooien we per persoon tientallen kilo´s aan kostbare levensmiddelen weg. De FoodSaver? vacuümsystemen zijn ontwikkeld om lucht aan een product te ontrekken waardoor vlees maanden of zelfs jaren vers blijft zonder vriesbrand. Kaas blijft maandenlang vers in de koelkast en vis en groenten wekenlang. Hierdoor hoeft wordt minder weggegooid te worden en wordt geld bespaart. Ook droge producten zoals bijvoorbeeld cake, chips en snacks kunnen langer bewaard worden zonder smaak of krokantheid te verliezen. De veelzijdigheid van de FoodSaver? accessoires maakt het mogelijk om in te vriezen, te koken en in de magnetron te gebruiken.

HOUDT LUCHT WEG EN BEWAAR DE VERSHEID

Lucht is de vijand van verse waren. De zuurstof en het vocht in lucht zorgen ervoor dat verse levensmiddelen snel smaak, structuur en voedingswaarde verliezen. Klassieke manieren van bewaren, zoals een plastic zak of bak, sluiten lucht in samen met het voedsel. Het FoodSaver? vacuümsysteem ontrekt lucht uit speciaal ontworpen zakken en voorraadbussen waarna ze luchtdicht afgesloten worden. Deze bewezen technologie houdt levensmiddelen tot 5x langer vers.

Het assortiment bestaat uit drie modellen en diverse toebehoren. Deze zijn binnenkort te verkrijgen bij diverse kookwinkels, speciaalzaken en een aantal ketens. Kijk voor meer informatie en specificaties op www.foodsaver.com.
(Afgebeeld model, Topline V2860.)

Publicatiedatum: 14 juli 2009

AANBEVOLEN

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

vers gebrande koffiebonen Guatamala

N.A.C. gietijzeren collectie

De N.A.C collectie is ontzettend diepgaand, bestaande uit onder andere braadslee...

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Advertentie