Foto: press_2013//greenpan-wok-keuken.jpg

De wereldse wokken van GreenPan: Dubai, Kyoto, Stockholm & Montreal

Nu steeds meer mensen de groene pannen van GreenPanTM lusten, kon een vervolg niet langer uitblijven. Daarom heeft GreenPanTM zijn ecologische pannenreeksen aangevuld met een wok.

Nu steeds meer mensen de groene pannen van GreenPanTM lusten, kon een vervolg niet langer uitblijven. Daarom heeft GreenPanTM zijn ecologische pannenreeksen aangevuld met een wok. www.verynice2.com

Met Dubai, Kyoto, Stockholm of Montreal wok je voortaan lekker, gezond én met oog voor het milieu.

 

Het Belgische bedrijf GreenPanTM staat bekend om zijn milieuvriendelijke missie: geen design zonder ecologie. En dat uit zich in enkele innovatieve pannenreeksen die wereldwijd een groene referentie vormen. Zo bevat de PTFE-vrije antiaanbaklaag Thermolon? geen schadelijke stoffen en komt er geen PFOA in het milieu terecht. Ook komen er geen giftige gassen vrij bij het bakken op hoge temperatuur én wordt er minder energie verbruikt in het productieproces.

De wokken Dubai Black, Stockholm, Kyoto Black en Montreal delen eenzelfde innovatieve kwaliteit: een materiaaldikte van 5 mm (aluminium) en een Thermolon?-antikleeflaag. Wel hebben ze elk hun specifieke designkenmerken. Als enige in het assortiment heeft de Stockholm-wok ook een deksel.

Richtprijzen:
? wok Dubai Black Ø 30 cm (ook geschikt voor inductie en oven) : 99 euro
? wok Stockholm met deksel Ø 30 cm (ook geschikt voor inductie en oven): 85 euro
? wok Montreal Ø 30 cm (niet geschikt voor inductie en oven): 75 euro
? wok Kyoto Black Ø 30 cm (niet geschikt voor inductie en oven:) 51,99 euro

Over GreenPan?

De bvba GreenPan? Europe werd opgericht in mei 2007. In België zijn er 10 mensen tewerkgesteld, wereldwijd telt het totale GreenPan?-team 60 personen. Naast het kantoor in Sint-Martens-Latem (GreenPan? Europe) heeft de onderneming nog vestigingen in Praag (GreenPan? Eastern Europe), in Hong Kong (GreenPan? Limited) en in Shenzhen (GreenPan? PRC).

Sinds haar ontstaan heeft GreenPan? niet minder dan 5 miljoen pannen verkocht. Het merk is vandaag dan ook wereldwijd vertegenwoordigd in 48 landen. Thermolon? is door onafhankelijke testlaboratoria gecertificeerd volgens internationale kwaliteitsstandaarden die gelden voor producten die regelmatig in contact komen met voeding. Deze strenge normen ? zoals de Amerikaanse FDA (Food & Drug Administration), de Duitse LFGB, de Koreaanse KTR en de standaard van de Zwitserse overheid ? worden in het algemeen in andere Europese landen, waaronder ook België, overgenomen.

GreenPan? wordt in de Nederland exclusief verdeeld via Demeyere - Zwilling Nederland BV

Meer informatie: www.demeyere-nederland.nl.

Great inventions support great intentions - www.green-pan.com.

Publicatiedatum: 1 juli 2009

Reacties