Foto: brabantia-touch-bin-20liter

Brabantia?s 20 liter TOUCH BIN? - geschikt voor uw werkplek of kantoor aan huis

De 20 liter Touch Bin? van Brabantia met zijn ?soft-touch?-sluiting is het helemaal.

De 20 liter Touch Bin? van Brabantia met zijn ?soft-touch?-sluiting is het helemaal. www.blokker.nl

Deze afvalverzamelaar is praktisch, modern en mag gezien worden. Als u hem toch niet wilt zien, past hij prima onder een bureau of werktafel - zelfs met geopend deksel ? en heeft de perfecte hoogte om vanuit uw stoel te bedienen.

 

Uiterst functioneel en eenvoudig in het gebruik, u drukt lichtjes op het ?soft-touch?-deksel dat automatisch en geruisloos opent. De robuuste behuizing is van eersteklas verchroomd staal en de RVS dekselunit is afneembaar voor het legen en schoonmaken. De kunststof bodemring voorkomt beschadiging van de vloer.

De afvalverzamelaar is afgewerkt met een gepolijste, glanzend stalen finish en zwarte details en heeft een garantie van 10 jaar.

Gemakkelijk te onderhouden en legen, het deksel kan eenvoudig worden verwijderd en er zijn perfect passende afvalzakken van Brabantia (code E) verkrijgbaar. De afvalzakken zijn voorzien van een trekbandsluiting, zodat deze gemakkelijk kunnen worden dichtgeknoopt. Voor extra veiligheid wordt de Touch Bin® geleverd met een stevige, uitneembare en brandveilige metalen binnenemmer.

Afmetingen

Touch Bin® 20 liter
Diameter 293 mm
Hoogte 515 mm

Brabantia-producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle huishoudspeciaalzaken en warenhuizen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Brabantia, of de website bezoeken: www.brabantia.com.

Publicatiedatum: 18 maart 2009

Reacties