Foto: Foodie_Rig_Tig-1

Foodie elektrische keukenapparatuur van Rig-Tig

Een ontwerp van Unit 10

Ervaar dagelijks het gemak van de nieuwe FOODIE lijn elektrische keukenapparatuur met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp. De lijn bestaat uit een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het vermaarde Deens-Canadese designduo van Unit 10.

De mooie, op de jaren ’50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten,waarin functionaliteit centraal staat.

De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp. Allevarianten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2020.

FOODIE broodrooster

De broodrooster heeft 7 verschillende instellingen. De broodrooster schakelt automatisch uit en heeft een uitneembare, vaatwasserbestendige kruimellade.
Materiaal: kunststof, roestvrijstaal
Afmetingen: 33 x 22 x 7,3 cm
Kleuren: wit, zwart, lichtgeel
EUR 54,95

FOODIE elektrische waterkoker

Een elegante, draadloze en zeer efficiënte elektrische waterkoker voor snel resultaat met minimaal stroomverbruik. De waterkoker heeft een uitneembaar anti-kalkfilter, wordt geleverd met droogkookbeveiliging en schakelt automatisch uit als het water kookt.
Materiaal: kunststof, roestvrijstaal
Afmetingen 20,4 x 13,3 x 22,4 cm
Inhoud: 1 l.
Kleuren: wit, zwart, licht blauw
EUR 44,95

FOODIE elektrische koffiemolen

Dol op koffie met een intense smaak? Maal dan zelf de koffiebonen vlak voor je koffie gaat zetten. Deze koffiemolen doet het werk in luttele seconden; houd de knop ingedrukt tot de koffiebonen de maalgraad van jouw voorkeur hebben.
Materiaal: Glas / borosilicaat, kunststof, roestvrijstaal
Afmetingen: Ø 10,3 x 18,2 cm
Kleuren: wit, zwart, lichtgrijs
EUR 34,95

FOODIE handmixer

Drie snelheden, deeghaken en een ballongarde: deze handmixer is van onschatbare waarde in de keuken. Het is het perfecte hulpmiddel om slagroom te kloppen, aardappelpuree te mengen en het deeg voor volkorenbroodjes te kneden. Deze handmixer kan stabiel rechtop worden weggezet en heeft een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer.
Materiaal: kunststof, roestvrijstaal
Afmetingen: 19 x 9 x 16,5 cm
Kleuren: wit, zwart, roze
EUR 44,95

FOODIE smoothiemaker

Eet meer groente en fruit – ook als je het druk hebt. De FOODIE smoothiemaker is een blender waarmee je supersnel een zachte, verfrissende smoothie van je favoriete ingrediënten maakt. De mengbeker is afneembaar, zodat je de smoothie mee kan nemen in je tas. Het gemak van een mengbeker die je vervolgens ook onderweg kunt gebruiken zorgt bovendien voor minder afwas.
Materiaal: kunststof/tritan®, roestvrijsstaal
Afmetingen: Ø 10,3 x 29,5 cm
Inhoud: 0,5 l.
Kleuren: wit, zwart, lichtgroen
EUR 44,95

DESIGN

UNIT 10 is een Scandinavisch ontwerpbureau met Frans-Canadese invloeden. De studio, die in 1999 is opgericht door Anne Marie Raaschou-Nielsen en Francis Cayouette, is gevestigd in het centrum van Kopenhagen. De interesse van het duo in ontwerpen met een emotioneel en functioneel karakter wordt vertaald in een reeks meubelen, interieurs en producten ontworpen voor klanten over de hele wereld. Zo heeft Unit 10 voor Stelton bijvoorbeeld de Hoop collectie ontworpen.

RIG-TIG
RIG-TIG is Deens voor ‘precies goed’. Onze waarden zijn erop gericht het ontwerp precies goed te krijgen, vorm en functie in perfecte balans te combineren en keukenliefhebbers slim keukengerei te kunnen bieden dat optimaal functioneert in een drukke keuken. Het betekent ook innovatieve producten leveren tegen de juiste prijzen, en daarbij rekening houden met ons milieu, via een circulaire manier van denken. Ontwikkeld in samenwerking met Deense en internationale ontwerpers, de RIG-TIG-collectie staat gelijk aan mooi, functioneel en bekroonde producten voor koken, bakken, serveren en bewaren evenals voor het leven onderweg.

Reacties