Boretti lanceert een onderscheidend assortiment voedingsspecialiteiten

Creëer heerlijke gerechten met de nieuwe Boretti voedingsspecialiteiten.

03 Mei 2019

Boretti staat voor Italian lifestyle, passie en emotie. Al jaren onderscheidt het lifestylemerk zich door kwaliteit en Italiaans stijlvol topdesign. Na een uitgebreid assortiment van luxe fornuizen, keukenapparatuur en outdoor kitchens, ontwikkelt Boretti haar allereerste foodlijn in samenwerking met specialist RV Food.

Boretti groeit uit tot een lifestylemerk waar je niet meer omheen kan, aanwezig in verschillende kanalen met een breed assortiment aan topproducten, van keukenapparatuur en accessoires tot voeding. De Italiaanse insteek van Boretti sluit volledig aan bij de betere eetcultuur. Boretti en RV Food hebben een bijzondere foodlijn ontwikkelt waar de olijfolie centraal staat. In samenwerking met een Italiaanse producent brengen ze onder andere een blend van de beste Italiaanse olijfvariëteiten.

Naast de olijfolie krijgt ook de Boretti pasta een belangrijke rol in het assortiment. De verschillende varianten pasta zijn ‘al bronzo’ getrokken en geproduceerd met de allerbeste harde tarwe “kronos” waardoor de pasta een hoog proteïne gehalte verkrijgt en na het koken perfect 'al dente' is.

De pasta wordt door een bronzen mal geperst, waardoor het oppervlak ruwer wordt en de saus zich beter aan de pasta hecht. Verder heeft Boretti onder andere een top-balsamicoazijn en een assortiment sauzen en dressings met een Italiaanse tint (met basilicum, truffel, knoflook…).

Bij Boretti staat de beleving centraal. De producten onderscheiden zich dan ook door dat typisch Italiaanse design. Het zijn mooie voorbeelden van bereikbare luxe, in elke productcategorie, waar food en non-food elkaar versterken.

De Italiaanse voedingsspecialiteiten zijn vanaf mei 2019 verkrijgbaar bij meer dan 300 COOP supermarkten in Nederland.

 

 

Reacties