Natuursteen voor keuken

Natuursteen is hèt materiaal voor in de keuken. Mooi, hygiënisch en ontzettend slijtvast. Ontdek de unieke collectie van Nibo Stone in Venlo en Vianen.

Natuursteen in de keuken

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen de plek om eten te bereiden. Het is ook een plek geworden om tot rust te komen, te socializen en de creativiteit van jezelf of de kinderen de vrije loop te laten gaan. Een belangrijke leefruimte in huis waar natuursteen niet meer weg te denken is.

Een keukenvloer is een sterk belopen oppervlak, vooral bij het aanrecht. Kies daarom voor een steensoort met een hoge slijtvastheid.


Een keukenvloer dient aan nogal wat specifieke eisen te voldoen. De vloer moet waterbestendig zijn en je wilt liever niet dat er vlekken in trekken. Daarnaast moet de vloer makkelijk schoon te maken zijn en als er water op wordt geknoeid, mag het niet spiegelglad worden. Daarnaast speelt hygiëne een belangrijke rol. Veel natuursteensoorten voldoen aan al deze eisen en is hèt materiaal voor in de keuken. De verkoopadviseurs van Nibo Stone kunnen u precies vertellen welke soorten in uw nieuwe keuken passen. Ontdek de unieke collectie natuursteen tegels voor in de keuken in de inspiratiecenters van Nibo Stone in Venlo en Vianen.

Win een BBQ
Wanneer je tussen 1-31 augustus de showroom van Nibo Stone in Vianen bezoekt, maak je kans op een large Auplex Kamado BBQ. Lees hier meer over de actie. 

Bekijk de bladerimpressie van het inspirerende lifestyle magazine van Nibo Stone en vraag deze gratis aan op http://www.nibostone.nl/magazine