Natuursteen vloer keuken

Natuursteen is hèt materiaal voor in de keuken. Mooi, hygiënisch en ontzettend slijtvast. Ontdek de unieke collectie van Nibo Stone in Venlo en Vianen.

Natuursteen in de keuken

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen de plek om eten te bereiden. Het is ook een plek geworden om tot rust te komen, te socializen en de creativiteit van jezelf of de kinderen de vrije loop te laten gaan. Een belangrijke leefruimte in huis waar natuursteen niet meer weg te denken is.

Een keukenvloer is een sterk belopen oppervlak, vooral bij het aanrecht. Kies daarom voor een natuursteensoort met een hoge slijtvastheid.


Een keukenvloer dient aan nogal wat specifieke eisen te voldoen. De vloer moet waterbestendig zijn en je wilt liever niet dat er vlekken in trekken. Daarnaast moet de vloer makkelijk schoon te maken zijn en als er water op wordt geknoeid, mag het niet spiegelglad worden. Daarnaast speelt hygiëne een belangrijke rol. Veel natuursteensoorten voldoen aan al deze eisen en is hèt materiaal voor in de keuken.

De verkoopadviseurs van Nibo Stone kunnen je precies vertellen welke soorten in jouw nieuwe keuken passen. Ontdek de unieke collectie natuursteen tegels voor in de keuken in de XXL showrooms van Nibo Stone in Venlo en Vianen. Hier liggen alle vloeren op grote beloopbare oppervlaktes, zo krijg je een goede kijk op de vloeren. 

Wil je eerst nog een beetje inspiratie opdoen vanuit thuis op de bank? Vraag dan het gratis ebook over natuursteen vloeren aan, boordevol met tips, foto's en informatie waar je echt wat aan hebt. Zo maak je de beste keuze! 

Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten