Foto: 278825

Eerste Axor keukenmengkraan voor de wand

Nieuwe Axor Uno2 wandmengkraan biedt nog meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen.

Nieuwe Axor Uno2 wandmengkraan biedt nog meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen.

De werkruimte in de keuken is cruciaal bij het bereiden van gerechten. Dit is de reden dat wandmengkranen steeds populairder worden: de nieuwe Axor Uno2 keukenmengkraan voor montage op de wand creëert nog meer werkruimte bij de gootsteen.

 

Meer ruimte, meer mogelijkheden
De draaibare telescoopuitloop, welke 380 tot 500 mm naar voren getrokken kan worden, biedt extra bewegingsvrijheid boven de gootsteen. In een handbeweging kan de uitloop boven de gootsteen of boven de pan op het aanrecht worden gedraaid en uitgetrokken. Het vullen van kommen of grote pannen wordt hierdoor gemakkelijker en de kraan kan bijvoorbeeld eenvoudig bij twee gootstenen worden benut. Een extra voordeel van een wandmengkraan is dat het water zich niet kan verspreiden rondom de basis van de kraan, waardoor kalkaanslag zich niet op het aanrechtblad kan vormen.

Tijdloos, slank design
De Axor Uno2 kranencollectie kenmerkt zich door hoge, slanke basisvormen. Ook deze basisvormen zijn geïntegreerd in de nieuwe keukenmengkraan voor de wand. Moderne vormgevingseisen worden onderstreept door de afzonderlijke pingreep, die links of rechts van de uitloop kan worden gemonteerd, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. De Axor Uno2 keukenkranen voor de wand zijn verkrijgbaar in de oppervlakken rvs-look en chroom.

Over Axor
Axor, het designermerk van Hansgrohe SE, geldt als begrip voor de hoogste kwaliteit en perfect, innovatief design in de exclusieve badkamer. Met een veelvoud aan onafhankelijke, omvangrijke collecties, die Axor in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en designers zoals Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Ronan en Erwan Bouroullec en Phoenix Design ontwikkelt, biedt het designermerk een brede vormgevingsruimte voor onderscheidende, individuele badkameroplossingen en ruimtevisies. Axor collecties zijn te vinden in Burj Khalifa en de Yoo appartementen in Manhattan, de Bulgari Hotels in Milaan en Bali, het cruiseschip 'Queen Mary II', de Lufthansa First Class Lounge in Frankfurt en het Mandarin Oriental Hotel in Barcelona. Brandmanager is Philippe Grohe (45), kleinzoon van oprichter Hans Grohe.

Publicatiedatum: 30 januari 2012

Meer informatie: www.axor.nl

Reacties