Foto: 266945

Digitale en aantrekkelijke hulp in de keuken

Hansgrohe breidt succesvolle PuraVida serie uit met keukenmengkraan.

Hansgrohe breidt succesvolle PuraVida serie uit met keukenmengkraan.

Hansgrohe introduceert digitale kranen in de keuken. Een opvallende blikvanger op het aanrecht is de nieuwe elektronische PuraVida keukenmengkraan.

 

Deze heeft een uitzonderlijk design dat wordt gecombineerd met een comfortabele digitale bediening. Een uiterst praktische innovatie bij deze kraan is de elektronische bedieningsunit, die vrij op het aanrecht kan worden geplaatst - ongeacht de plaats van het stopcontact.

Door de vrijheid van plaatsing van de bedieningseenheid is de PuraVida keukenmengkraan geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het ontwerp komt van de beroemde ontwerpstudio van Phoenix Design (Stuttgart / Tokio). Zij herdefiniëren het minimalisme: elegante en sensuele vormen ontmoeten de royaal ogende gladde oppervlakken en vormen in de verschillende oppervlakuitvoeringen een spectaculaire eenheid.

PuraVida: de digitale keuken
De gebruiker kan de temperatuur en het volume van de waterstraal regelen middels een simpele klik of een draaiende beweging. De LED-ring op de omtrek verandert van blauw naar rood om een visuele indicatie van de ingestelde temperatuur te geven. Bovendien kunnen vooraf de waterdoorlaat en temperatuur worden ingesteld volgens de voorkeur van de gebruiker.
De verhoogde, draaibare uitloop voegt een groot deel van het comfort toe bij het werken in de keuken.
Door de grote ruimte onder de uitloop kunnen ook de grootste vazen of pannen gemakkelijk gevuld worden. Het ronde kraanhuis in rvs-look of chroom sluit naadloos aan bij het gepolijste, chromen oppervlak van de uitloop. Deze twee structuren harmoniëren perfect met de verschillende materialen die worden toegepast in de keuken. De PuraVida keukenmengkranen zijn voorzien van QuickClean anti-kalkperlator. Hierdoor kan kalk zich moeilijk vasthechten en is met één vinger eenvoudig weg te wrijven. Zo kunt u lange tijd genieten van deze onvolprezen hulp in de keuken!

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Publicatiedatum: 27 mei 2011
Meer informatie: www.hansgrohe.nl

Reacties