array(1) { ["path"]=> string(38) "www.dekkerzevenhuizen.nl/blog/strackk/" }
Partner

Dekker Zevenhuizen BV

Dekker Zevenhuizen is in Nederland dé specialist op het gebied van keukenbladen en keukenaccessoires. Al meer dan 80 jaar levert dit gerenommeerde familiebedrijf producten van de hoogste kwaliteit.

STRACKK wandplank

Mooi design en functioneel in gebruik. STRACKK is een oersterke designwandplank, die zwevend aan de muur wordt bevestigd.

De plank is vervaardigd van gepoedercoat aluminium waardoor het 100 jaar na aankoop nog net zo solide en mooi is als op de dag waarop het werd gekocht.

Multifunctioneel

De strak vormgegeven wandplank is niet alleen op- en-top design, maar ook uiterst functioneel. Multifunctioneel zelfs. Accessoires als magnetische haken, sleuven voor wijnglazen, houtenstrips voor wijnflessen en een boekensteun maken de STRACKK plank geschikt voor elke omgeving: keuken, badkamer én woonkamer.

Oersterk en makkelijk te bevestigen

De Strackk wandplank heeft standaard elke 20 cm een schroefgat, waardoor het draagvermogen afhankelijk van de wand waarop het bevestigd wordt 80 kg tot 250 kg. De plank is dus oersterk en bovendien eenvoudig en snel te bevestigen met een profiel en meegeleverde waterpas.

Strackk in de keuken

In de keuken en de badkamer kun je altijd wel wat extra opberg ruimte gebruiken. De STRACKK wandplanken staat vanwege het minimalistische design in vrijwel altijd. Vraag de keuken- of badkamerspeciaalzaak bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Meer lezen over
'STRACKK wandplank'?

meer van deze professional

Trends Sanitair 2016

Er is voor ieder wat wils te vinden binnen de sanitair-...

Keramiek 2017

De vraag naar keramiek blijft stijgen. Geen wonder, wan...

AluSplash

Met een AluSplash achterwand kan in een handomdraai een...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.