Het Dekker Trend Centre

Het Dekker Trend Centre, een 900 m2 grote showroom is een inspiratiehuis van vijf merken: Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Wave, Steel en Arpa.

Dekker Trend Centre: inspirerend en innovatief

Goed nieuws voor de liefhebber van mooie apparaten, materialen en spullen voor de keuken: een nieuw keuken-inspiratiehuis heeft onlangs haar deuren geopend! Het Dekker Trend Centre is een 900 m2 grote showroom met heel veel keukeninspiratie van vijf bekende keukenmerken. Prachtige en innovatieve producten voor de moderne keuken.Goed nieuws voor de liefhebber van mooie apparaten, materialen en spullen voor de keuken: een nieuw keuken-inspiratiehuis heeft deze week deuren geopend! Het Dekker Trend Centre is een 900 m2 grote showroom met heel veel keukeninspiratie van vijf bekende keukenmerken. Prachtige en innovatieve producten voor de moderne keuken.

Wow-effect

Het Dekker Trend Centre staat garant voor een absoluut wow-effect. Als je binnenstapt wordt je ondergedompeld in de trends van dit moment: Ethnic Nature en Monochrome. Je vindt er de laatste ontwikkelingen op keukengebied met de nieuwste kleuren en structuren voor werkbladen van hoogwaardig laminaatproducten, zoals Fenix NTM. PITT cooking biedt de beleving van het nieuwe koken met kookpitten in het keukenblad en Front Side POp en je vindt er de prachtig vormgegeven afzuigkappen van het Nederlandse merk Wave.Je vindt er de laatste ontwikkelingen op keukengebied met de nieuwste kleuren en structuren voor werkbladen van hoogwaardig laminaatproducten, zoals Fenix NTM. PITT cooking biedt de beleving van het nieuwe koken met kookpitten in het keukenblad en Front Side POp en je vindt er de prachtig vormgegeven afzuigkappen van het Nederlandse merk Wave.

Wie kan het Dekker Trend Centre bezoeken

Het keukeninspiratiecentrum is nog niet open voor consumente. Zowel de keuken- en sanitairspecialist, architecten en projectontwikkelaars kunnen het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen op afspraak bezoeken. Voor een rondleiding of training, maar ook kunnen ze samen met hun klanten een bezoek brengen om ze te helpen bij de oriëntatie. Producten van diverse merken zijn ook op deze website te vinden. Voor Dekker klik hier en voor het merk Steel klik hier