Foto: 2020/Aanbod-op-maat-voor-een-ideale-lade-indeling.jpg

Aanbod op maat voor een ideale lade-indeling

Om je voluit te kunnen focussen op het koken, verlies je liever niet te veel tijd aan de eindeloze zoektochten naar de juiste tools.

Dankzij een handige service van ORGALUX verkrijg je voor je Blum-lades binnen no time de lade-indeling die het beste bij je past waardoor je efficiënter en plezieriger kan koken. Via een sticker onderaan de lade ontvang je namelijk via enkele eenvoudige stappen een voorstel op maat met de juiste indelingen die passen bij jouw lades en voorkeuren. Met het uitgebreide gamma is er voor elke toepassing een geschikte indeling, volledig afgestemd op de maten en kleuren van de Blum-lades.

Om een chaotische levensstijl in je woning te vermijden, is een praktische inrichting een must. Orgalux, orde-expert dat zich specialiseert in lade-indelingen, geeft verschillende oplossingen voor een opgeruimd bestaan. Met de komst van deze persoonlijke service wordt de zoektocht naar de ideale lade-indeling makkelijker dan ooit. 

Hoe werkt deze service?

De stappen zijn heel eenvoudig. Klanten scannen met hun telefoon de QR-code op de sticker onderaan hun lade en komen vervolgens op de website van Orgalux terecht waar de klant in een formulier aanvullende informatie kan geven, zoals waarvoor ze de lade willen gebruiken.

Een medewerker van Orgalux maakt dan een voorstel op maat voor de klant. De voordelen hiervan zijn dat de klant niet zelf de lade hoeft op te meten en het aanbod hoeft te bekijken, maar een medewerker weet via de sticker direct alle specificaties, zodat hij de klant een voorstel op maat kan sturen dat zeker bij de lade past. 

Lancering voorjaar Orgalux app

In het voorjaar zal deze service uitgebreid worden met een app waarmee de QR-code dan gescand kan worden. Nadat de klant de QR-code heeft gescand en enkele vragen heeft beantwoord, stelt de app direct een aantal indelingen op maat voor die vervolgens rechtstreeks via de app besteld kunnen worden.

Meer van Van Hoecke
Reacties