Handige Orgalux lade-indelingen

Alles op zijn plaats! Orde brengen in je keuken hoort geen vervelende taak te zijn, maar een kwestie van goede gewoontes.

Orde en overzicht 

Creëer orde en rust met de Orgalux lade-indelingen, afgewerkt in stijlvolle materialen en eigentijdse kleuren. Zo vind je altijd een indeling die perfect in jouw droomkeuken past. Orgalux your life!

De ruime indelingen van Orgalux zorgen ervoor dat je makkelijk het overzicht bewaart en al je (werk)bestek een geschikt plaatsje kan geven. Dan heb je onmiddellijk alle benodigdheden bij de hand om een heerlijke maaltijd te bereiden.
Dankzij de duidelijke lay-out hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste tools! Bovendien zorgt het universele design ervoor dat ze altijd een mooi plaatsje krijgen in je lade, ongeacht waar je ze wil positioneren. Met de handige verdeelstukjes van de kaders voor groter werkbestek pas je in no-time de grootte van de vakken aan. Op die manier wordt de indeling volledig afgestemd op jouw keukengerei en krijgt alles zijn eigen plaatsje.

De losse kaders geven je oneindig veel combinatiemogelijkheden zodat je altijd een indeling kan vinden die past in jouw keuken!

Orgalux lade-instellingen in beeld