Werkblad keramiek

Een European Ceramics keukenblad (keramiek) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij.

U kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Een keuken moet tegen een stootje kunnen. Dat is duidelijk. Maar het moet ook een strakke en luxe uitstraling hebben. Kies daarom voor keukenblad van keramiek. Dan bent u verzekerd van goede eigenschappen én bijzondere kleuren.

Afwerking en eigenschappen
Keramiek is verkrijgbaar in unikleuren of met een marmer- of betonlook. Er zijn zelfs afwerkingen met het effect van geoxideerd metaal. Keramiek kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm.

Belangrijkste eigenschappen van keramiek

* 100% kleurvast;
* hittebestendig tot 450°C, zodat schalen uit de oven er rechtstreeks op kunnen worden gezet;
* uiterst krasbestendig;
* niet poreus en watervast;
* vlekbestendig;
* hygiënisch: voedselresten trekken er niet in;
* vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak;
* onderhoudsarm;
* bijzonder milieuvriendelijk.

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het European Ceramics keukenblad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen, en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Gebruikt u echter nooit harde schuurmiddelen, zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren en chemische producten. Die middelen zult u bij morsen direct moeten verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Bij aankoop van een European Ceramics keukenblad van Dekker Zevenhuizen ontvangt u een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud.

Kijken, vergelijken en kopen

De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Behalve dat staan er ook monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Bekijk ook de sfeerfoto's en alle mogelijke kleuren op www.dekkerzevenhuizen.nl