Solid surface werkblad

Solid surface is een verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlakmaterialen die massief en homogeen zijn. Dekker Zevenhuizen heeft de bekende merken Corian® en Hi-Macs® in het programa. Deze bladen worden volledig op maat gemaakt en in iedere gewenste vorm gebogen. Ideaal voor designkeukens met ronde vormen, dus! Maar ook de eigenschappen van Solid Surface zijn ideaal. Door de homogene massa is het bladoppervlak nagenoeg ondoordringbaar, en kleine krassen of inkervingen kunt u eenvoudig herstellen. Bovendien voelt Solid surface prettig aan.En omdat het materiaal in vele kleuren verkrijgbaar is (alleen al het aantal tinten wit is enorm) vindt u gegarendeerd de juiste kleur voor uw keuken.

Het keukenontwerp kent geen grenzen. Elke vorm, elke kleur en elk ontwerp is mogelijk. Daarom is een keukenblad van Solid surface ideaal. Perfect voor de wereldburger die niet denkt in onmogelijkheden!

Afwerking en eigenschappen

Het blad is 12 mm tot 100 mm opgedikt verkrijgbaar.

Belangrijkste eigenschappen van Solid surface

* duurzaam;
* 100% homogeen, dus hygiënisch (voedselresten krijgen immers geen kans om in te trekken);
* vrij van al te zichtbare koppelnaden dankzij een speciale vulmix;
* eenvoudig te repareren bij kleine beschadigingen zoals schroeiplekken, deuken, krassen en inkervingen;
* iedere millimeter gelijk gekleurd, met door de hele dikte hetzelfde motief;
* naadloze hoekverbindingen en spoelbakinbouw zijn mogelijk.

Praktisch in onderhoud

De gewone vlekken kunt u met een vochtige doek of spons afnemen, al dan niet met wat afwasmiddel of een huishoudelijk schoonmaakproduct. De meer hardnekkige vlekken zijn met een willekeurig vloeibaar schuurmiddel te verwijderen; daarna zult u de plekken wel moeten naspoelen en droogwrijven. Is deze behandeling niet afdoende, dan kunt u fijn schuurpapier en een schuursponsje (Scotch Brite) gebruiken. Daarmee zijn ook kleine inkervingen en krassen weg te werken.

Bij aankoop van een een Solid surface keukenblad van Dekker Zevenhuizen ontvangt u een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Wilt u meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud? Bezoek dan ook eens onze website: http://www.dekkerzevenhuizen.nl/keuken/keukenbladen/solid_surface