AluSplash keukenachterwand

Met een AluSplash achterwand kan in een handomdraai een spannend effect worden gecreëerd in de keuken.

AluSplash

Zet matte oppervlakken af tegen glanzende, en combineer reflecterende metallics met ijzig wit! Ook met de nieuwste kleur Champaign Brushed kunnen uiteenlopende ontwerpen worden gerealiseerd.

AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het materiaal is hittebestendig, duurzaam en ook nog eens milieuvriendelijk. Toch zijn de achterwanden voordeliger dan de andere achterwanden in het assortiment.

In elk formaat leverbaar

Dankzij de grote afmetingen (410 x 150 cm) past AluSplash in elke keuken. De achterwanden kunnen op maat worden besteld, maar ook ter plekke op maat worden gezaagd. Ook achterwanden voor achter de kookplaat in twee standaardmaten: 60 x 74 cm en 90 x 74 cm is mogelijk. Voor een mooie afwerking van de zijkanten worden losse profielen meegeleverd.

Tien trendy kleuren

In totaal telt de AluSplash collectie tien kleuren: Arctic White, Ocean Wave, First Frost, Sandy Steps, Ash Brown, Stardust Black, Silver Brushed, Space Silver, Graphite Grey en Champaign Brushed. Alle kleuren hebben een hoogglansafwerking, behalve Silver Brushed en Champaign Brushed. Daarvan is de aluminium bovenlaag geanodiseerd en geborsteld, wat de kleur een rvs-look geeft.

Meer voorbeelden vind je hier