Foto: 2017-10/marmeren werkblad dekton-cosentino.jpg

Machtig mooi marmer: Dekton® Opera en Natura

Prachtige marmerlooks hebben het vermogen om iedere ruimte om te toveren tot een stijlvolle plek.

Een marmerlook is zeer persoonlijk, er zijn drukke en minder drukke varianten, in mat of glanzend, en de natuur biedt volop inspiratie voor de mooiste ontwerpen. Cosentino Group introduceert nu twee nieuwe varianten: Dekton® Opera en Dekton® Natura waarmee er nóg meer te kiezen is in Dekton® marmerlooks.

Dekton® Opera valt in de Natural Collection, deze kleur is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carrara-marmer en heeft een unieke nieuwe afwerking genaamd Velvet. Zoals de naam al doet vermoeden voelt het oppervlak fluweelzacht aan bij aanraking. Eenvoudige, lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning op een zacht-witte ondergrond, met als resultaat een klassieke elegante uitstraling.

Dekton® Natura maakt deel uit van de XGloss Natural Collection en is drukker van ontwerp met meer dramatische zachtgrijze aders gevangen in een hoogglans gepolijst zacht-wit oppervlak met kristalglans. Deze afwerking is mechanisch gepolijst en behandeld met nanotechnologie voor meer onderhoudsgemak en een opvallend natuurlijke kleurweerspiegeling.

Beide kleuren beschikken net als alle andere Dekton® referenties over uitstekende technische eigenschappen met een eigen, unieke uitstraling en dankzij het bijzondere productieproces zijn de Dekton® platen kras-, vlek- en hittebestendig. Daarnaast blijft Dekton® dankzij de Uv-, vorst- en dooibestendigheid ook buiten in alle weersomstandigheden mooi. Dit maakt de bladen geschikt voor zowel binnen-, als buitentoepassingen, van werkbladen voor keukens en badkamers tot wand- en gevelbekleding en (buiten)keukens en terrasvloeren.

Andere Dekton® marmerlooks zijn de kleuren: Aura15, Kairos, Entzo, Tundra, Fiord, Glacier en Kelya.

Meer informatie: Cosentino. Dekton.

Reacties