Foto: wonen-keukens-magazine

Hoe ga je van keukendroom naar droomkeuken? Lees Wonen.nl - Keukens.

Wonen.nl - Keukens download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Toe aan een nieuwe keuken? Ga eerst bij jezelf na: hoe ga ik mijn keuken gebruiken? Het belangrijkste is natuurlijk dat de keuken past bij jou en je gezin. De keuken moet een middelpunt zijn dat bruist van de huiselijkheid en waar de grenzen tussen kookruimte, eetgedeelte en zitkamer vervagen. Zo kun je meer gezelligheid in de keuken creëren.

Samenstelling van je gezin

Een nieuwe keuken moet passen bij je woning maar zeker ook bij de samenstelling van je gezin. Je wilt er de kinderen helpen met hun huiswerk, 's morgens een krantje lezen bij het ontbijt, boodschappen uitstallen, uitgebreid kokkerellen, lekker lang natafelen of borrelen met vrienden. Ga van te voren goed na wat je verwacht van een nieuwe keuken. Betrek je je keuken graag bij de rest van de woonkamer? Of wil je liever een aparte, eventueel af te sluiten ruimte waar je alleen te vinden bent om de dagelijkse maaltijd te bereiden? De indeling of plaats van je huidige keuken kan een leidraad zijn voor je nieuwe, maar durf hier ook gerust buiten te denken.

Op naar de keukenzaak

Een goede keukenspecialist vraagt naar jouw wensen én naar je leefomstandigheden. Een persoonlijk advies komt tenslotte alleen naar boven als de specialist een goed inzicht heeft in je manier van leven en dus koken, je gezinssamenstelling en je nieuwe wensen voor de keuken.

Wonen.nl - Keukens

Wonen.nl - Keukens biedt je informatie en inspiratie bij jouw zoektocht naar de ideale keuken. Zo lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van keukens. Van oven tot fornuis, van keukenblad tot keukenkast. Je vindt het magazine vanaf nu in de winkels, tevens is het gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Publicatiedatum: 4 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties