Foto: Brabantia-introduceert-nieuw-kleurenpalet

Brabantia introduceert nieuw kleurenpalet

Goede spullen in de juiste kleuren maken klusjes leuker. Want waarom zouden huishoudelijke artikelen niet mooi en trendy mogen zijn?

Daarom introduceert Brabantia om het jaar nieuwe tinten op basis van uitgebreid trendonderzoek. Dit jaar brengt het Dutch Design-bedrijf de stemming erin met 4 gloednieuwe kleuren voor NewIcon, Touch Bin en Bo Afvalemmers, Broodtrommels en Voorraadbussen: harmonieus Soft Beige, fris Dreamy Blue, warm Mineral Cosy Brown en knallend Mineral Powerful Blue. Ook natuurtinten Jade Green en Light Grey zullen vaker te zien zijn in de Brabantia collecties. Alle nieuwe kleuren zijn te koop vanaf week 10 2022.

Kleuren om je humeur op te peppen

Kleur is overal, in alles wat we doen en alles om ons heen. Kleuren komen op een bijzondere manier bij je binnen en je kunt er mee laten zien wie je bent. Aardetinten brengen bijvoorbeeld warmte en gezelligheid. Van groen wordt gezegd dat ze stress verlichten en helpen genezen. Blauw is fris, schoon en geeft nieuwe energie. Lichtere, natuurlijke tinten roepen vaak een ontspannen gevoel op, terwijl knallende, volle kleuren je juist oppeppen. Het is dus handig als de spullen die je gebruikt voor klusjes in huis, de sfeer oproepen die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen.

Mood boosters

De nieuwe kleuren van Brabantia passen bij alle aspecten van je karakter en je leven. Het ontspannende Soft Beige past in elk interieur en geeft een harmonieus gevoel aan je kamer. Het frisse Dreamy Blue voelt fris en vrij, een instant dosis optimisme. Het knallende Mineral Powerful Blue valt op en geeft kracht. En het stijlvolle Mineral Cosy Brown is zowel warm als nuchter.

Heerlijke harmonie - Soft Beige

De kleur Soft Beige brengt harmonie in dagelijkse klusjes. De NewIcon pedaalemmers van 3L tot 30L zijn er nu in deze trendy kleur. Net als de grotere Touch Bins zijn ook de Bo pedaalemmer en Bo Touch Bin familie verkrijgbaar in deze harmonieuze tint. En er is meer voor de keuken, zoals de Brabantia Broodtrommels met schuif- en klepdeksel in dit prachtige beige! Of til je voorraad naar een hoger niveau met de Vensterbussen in Soft Beige. Ze gaan allemaal op een natuurlijke manier op in je interieur.

Frisse lucht - Dreamy Blue

Een georganiseerder huishouden? Laat het zien met huishoudelijke artikelen in Dreamy Blue – een tintelfrisse wind door je interieur. Je komt deze hemelse kleur tegen op de NewIcon Pedaalemmers tot 30L, de Touch Bin 30L en Brabantia Broodtrommels met schuif- en klepdeksel. Bovendien zijn er nu ook Brabantia Vensterbussen in dit energieke kleurtje. Voor een overzichtelijke en frisse keuken.

Klabam! - Mineral Powerful Blue

Durf jij het aan? Deze trendy Mineral Powerful Blue springt er echt uit en de poederige coating met licht reliëf geeft hem nog een extra dimensie. Een gewaagde blauwe tint als deze zet echt de toon. Geen wonder dat je hem steeds meer ziet in de mode en het design. En bij jou thuis: de NewIcon pedaalemmers in 3L tot 30L en de Brabantia Bo Touch Bin 23/11L zijn verkrijgbaar in deze knalkleur. Kom maar op met die klusjes!

Adem uit... Mineral Cosy Brown

Aards, chocolade-achtig… De nieuwe Brabantia-kleur Mineral Cosy Brown is het allemaal en straalt stijl en warmte uit. Hij doet denken aan chocolade, brownies en koffie en brengt gezelligheid in je huis en je leven. Deze rijke, diepe kleur zie je terug op de NewIcon pedaalemmers in 3L, 5L, 12L, 20L en 30L en de Bo Touch Bin 23/11L – hartverwarmend mooi!

Natuurlijk - Jade Green en Light Grey

Haal de rust van de natuur binnen met twee nieuwe natuurlijke kleuren van Brabantia. Het rustgevende Jade Green brengt je stijl moeiteloos in evenwicht. Het subtiele Light Grey doet denken aan kiezelstenen - deze sterke, maar bescheiden tint geeft in elke kamer klasse. Je vindt de natuurtinten op Sort&Go afvalemmers, Stapelbare Voorraadbussen, StepUp pedaalemmers en in de SinkSide-collectie. Mixen en matchen maar!

Producten in de nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar bij toonaangevende (online) retailers, zoals warenhuizen, huishoud- en keukenspeciaalzaken.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of bezoek onze website www.brabantia.com.

Reacties