Keuken uitgelicht: Snaidero Ola met houten visgraat vloer

De Snaidero Ola is een ware eyecatcher in iedere woning, villa of appartement.

De Snaidero Ola is een ware eyecatcher in iedere woning, villa of appartement. Ronde vormen en materialen zijn op elkaar afgestemd met een strakke belijning. De zachte vormen zijn de belangrijkste kenmerken van het model Ola en verfraaien dit keukenontwerp.

Elegant ontwerp
Een luxueuze keuken met een onderscheidend en zacht ontwerp. De elegante voet onder het barblad is het gezicht van het model Ola. Het ronde werkblad is de perfecte balans tussen functie en stijl. Het vervult de behoefte aan ergonomie en een beter gebruik van de ruimte.

De afwerking van de keuken is een nieuwe innovatie die Snaidero geïntroduceerd heeft. Een afwerking die nauw verbonden is met de auto-industrie; Mica lak. Mica is op basis van metallic lak met een transparante laklaag er overheen die door een andere lichtinval voor bepaalde kleurschakeringen zorgt vanuit verschillende hoeken. Een elegante keuken met een karakteristieke glans en helderheid.

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige design keuken? Kijk voor meer informatie over de Snaidero Ola op de website van Snaidero. Onze verkoopadviseurs vertellen u ook graag meer over deze keuken. Kom langs in onze showroom en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Magazine aanvragen