Keuken uitgelicht: Mereno Fenix mat zwart met RVS eiland

Deze strakke Mereno keuken is een echte eyecatcher ondanks haar donkere en rustige kleurenpalet.

Deze strakke Mereno keuken is een echte eyecatcher ondanks haar donkere en rustige kleurenpalet. De donkere kastenwand van Fenix materiaal zorgt voor een moderne uitstraling en veel opbergruimte. Doordat er ook voor een donkere achterwand en een donkere, composieten werkblad is gekozen is deze keuken erg bijzonder en minimalistisch. Ook het kookeiland is opvallend doordat deze van RVS is. RVS is bijzonder aanwezig in een ruimte, maar toch bescheiden.

Kleurenpalet
Er is gebruikgemaakt van een rustig kleurenpalet in deze keuken. De zwarte kastenwand in combinatie met het RVS kookeiland zorgt voor een rustig beeld. Door een opvallend rood apparaat te plaatsen in de keuken wordt er een eyecatcher gecreëerd.

Minimalisme
In deze keuken is een strak lijnenspel te zien en is alles symmetrisch. Doordat de gehele keuken greeploos is en door het rustige kleurenpalet straalt deze keuken minimalisme uit.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van deze Mereno keuken. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom