Inventum matzwarte inductiekookplaten geschikt voor elke keuken

Is je keuken toe aan vernieuwing? Wil je op inductie gaan koken omdat de gasprijs zo hoog is? Denk eens aan een mooie randloze Inventum inductiekookplaat.

Uitgebreide keuze
Inductiekookplaten hebben veel voordelen ten opzichte van andere kookplaten. Dat was voor ons een goede reden om ons assortiment uit te breiden. Behalve de kookplaten met glanzend glas zijn er nu ook diverse nieuwe modellen met matzwart glas. Een echte eye-catcher voor jouw nieuwe keuken! Ze zijn verkrijgbaar met 2, 4 en 5 kookzones en bijna allemaal aan te sluiten op een gewoon stopcontact.

Flexibele kookzone - Bridgefunctie
Een aantal van onze inductiekookplaten hebben een flexibele kookzone. Met deze bridgefunctie koppel je 2 kookzones aan elkaar. Hierdoor krijg je een extra groot kookoppervlak voor bijvoorbeeld een grillplaat of een grote pan.

1-fase plug & play
Veel Inventum inductiekookplaten zijn aan te sluiten op een normaal stopcontact door de powermanagementfunctie. Deze slimme technologie verdeeld het beschikbare vermogen automatisch over de kookzones. Het is daardoor een fluitje van een cent om het apparaat te installeren.

Energiezuinig apparaat
De kookplaat verwarmt alleen de bodem van de pan, waardoor er maar weinig energie verloren gaat. Het energieverlies is 10% tot 20%, bij gas is dat 40% tot 50%. Daarbij is elektriciteit op het moment veel voordeliger dan gas.

Bijna geen onderhoud

Je kunt het gladde oppervlak van een inductiekookplaat heel eenvoudig schoon maken met een vochtige doek. Geen branders of randjes die lastig te reinigen zijn. Een voordeel van de matzwarte kookplaten is dat je vingerafdrukken er minder goed op ziet.

Koken op inductie is veilig
Er is geen kans op vlam in de pan of ander brandgevaar. Een kookzone waar geen pan op staat of die te lang aan staat gaat vanzelf uit. Je kunt zien of een kookzone nog heet is. Om per ongeluk aanzetten te voorkomen zijn de meeste kookplaten voorzien van een kinderslot.

Interesse in een Inventum inductiekookplaat?
Kijk op www.inventum.eu voor meer informatie over het complete assortiment inductiekookplaten van Inventum.