Ontdek gemak in een handomdraai!

Inventum GF500HLD airfryer, de Beste Koop voor jouw keuken!

Elk jaar worden producten getest door de Consumentenbond waarbij er één product Beste Koop kan worden binnen een categorie. Dit jaar is de airfryer GF500HLD van Inventum weer als Beste Koop door de Consumentenbond gekozen, binnen de categorie airfryers. Dit is al de 5e keer dat de GF500HLD is gekozen.

Eindeloze mogelijkheden
Inventum heeft een breed assortiment aan airfryers, waaronder de GF500HLD. Het apparaat wordt ook wel een hetelucht friteuse genoemd doordat het met hetelucht frituurt. Het is mogelijk om met minimale hoeveelheden olie of vet heerlijke frites en snacks, met een knapperig korstje, te bereiden. Daardoor is dit een gezondere manier van bakken. De airfryer GF500HLD is een apparaat waarmee je niet alleen kunt frituren, maar ook kunt grillen, roosteren en bakken. Zo zijn de mogelijkheden in de keuken eindeloos.
Het display op de airfryer bevat tiptoetsen (met verlichting), waardoor het erg gemakkelijk is om de temperatuur en kooktijd aan te passen. Als je klaar bent met frituren of bakken, dan is het apparaat eenvoudig schoon te maken. Je kunt het mandje, met anti-aanbaklaag, en de pan namelijk gewoon in de vaatwasser zetten.
Gebruik hem zelf in de keuken of neem hem gemakkelijk mee op reis, bijvoorbeeld in de caravan. Het kan allemaal met de GF500HLD. Doordat hij niet zo zwaar is, kan hij overal geplaatst worden.

Bekroning Beste Koop
De kwaliteit van de GF500HLD wordt ook bevestigd door de testresultaten van de Consumentenbond. Binnen de categorie airfryers heeft de GF500HLD het beste resultaat behaald en is daarmee bekroond tot Beste Koop. Deze bekroning is een overwinning voor Inventum en geeft aan dat de airfryer GF500HLD de consument de beste kwaliteit voor de beste prijs biedt. Het apparaat beschikt dus niet alleen over geavanceerde functies en een stijlvol design maar is ook nog eens heel betaalbaar. Hij is zowel verkrijgbaar bij fysieke winkels als online.

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten in de categorieën kleine keukenapparaten, grote keukenapparaten – vrijstaand en inbouw, huishouden en klimaatbeheersing. Het bedrijf is al sinds 1908 op de Nederlandse markt actief en de meest complete aanbieder van huishoudelijke apparaten met een stekker.

Kijk voor meer informatie over de Inventum airfryers en verkoopadressen op de website van Inventum.