string(1) "p"

Fris het voorjaar in!

De steelstofzuiger STS725RC van Inventum helpt je een handje bij de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak! Zo wordt zelfs stofzuigen een simpel klusje.

Opgeruimd staat netjes

De lente staat bijna voor de deur, het zonnetje breekt weer door en het wordt eerder licht. Wat ontbreekt er nu nog aan dit rijtje? De voorjaarsschoonmaak natuurlijk! Deze schoonmaak staat in het teken van opruimen, organiseren en poetsen. Onze steelstofzuiger helpt je daar een handje bij en voor je het weet is je huis zo weer spik en span!

Inventum steelstofzuiger STS725RC

  • Stof- en kruimelzuiger in één
  • Gemotoriseerde turboborstel
  • HEPA anti-allergie filter
  • Lichtgewicht en wendbaar

Deze 2-in-1 elegante steelstofzuiger is niet alleen mooi voor het oog, maar ook erg praktisch! Het unieke aspect van deze stofzuiger is dat hij snoerloos zuigt en ook gebruikt kan worden als kruimelzuiger. Dankzij de goede zuigkracht, lange accuduur en bijpassende accessoires maakt zelfs het hardnekkigste vuil geen kans. De flexibele voet zorgt ervoor dat je ook de moeilijkste hoekjes kunt bereiken en schoonmaken. De kruimelzuiger pak je erbij wanneer je slechts een paar kruimels wilt opzuigen. Hoe makkelijk is dat!

Inventum steelstofzuiger STS725RC

Lees snel verder!