Inventum mobiele airco met de voordelen van een split-unit

De Inventum 3-in-1 airco AC127WSET is de perfecte koeloplossing met de voordelen van een split-unit en gemak van een mobiele airco.

De perfecte koeloplossing

De 3-in-1 airco AC127WSET heeft een hoog koelvermogen van 12.000 BTU. Hiermee kan de airco ruimtes tot 105 m³ vullen met koele lucht. De airco heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtiger- en ventilatorfunctie.

De airco is energiezuinig met energieklasse A en milieuvriendelijk door minder stroomverbruik. En dankzij de bijgeleverde afstandsbediening is de airco eenvoudig te bedienen.

Sneller en krachtiger

De airco wordt standaard geleverd met een high performance kit. Daardoor bereikt hij een lagere temperatuur dan een traditionele mobiele airco. De airco heeft namelijk zijn luchtaanvoer van buiten en luchtafvoer naar buiten, waardoor hij geen tegendruk heeft van warme lucht. Hij houdt de warmte buiten. Dat zorgt voor een minimaal warmteverlies en maximale koeling.

De AC127WSET koelt 2 keer zo snel, is 2 keer zo krachtig en heeft 3 keer zo veel bereik als een traditionele mobiele airco.

Groot bereik van 8,8 meter

Dankzij de krachtige ventilator met swingfunctie van 80 graden heeft de airco een groot bereik van wel 8,8 meter.
Bereik Inventum AC127WSET

Inclusief luxe raamafdichtingskit

 Deze Inventum airco worden standaard geleverd inclusief afvoerslang en luxe raamafdichtingskit. Deze kan eenvoudig worden gemonteerd op ieder raam. Op deze manier blijft de warme lucht buiten en kan de airco de ruimte binnen heerlijk verkoelen!

Meer informatie

 

Of ga naar de website van Inventum.