Het ideale koel-vriesapparaat koop je nu bij Inventum

Met de zomer op komst is het fijn als je etenswaren lang vers en lekker koel kunt houden. Dat doe je met de nieuwe koel- & vriesapparaten van Inventum!

Voor iedereen een geschikt model
Zoek je een minibarmodel, een grote Amerikaanse koelkast of een vrieskist? Een trendy zwarte, een stijlvolle rvs-kleurige of gewoon een witte? Wil je 'm gebruiken in je (buiten)keuken, studentenkamer, garage of op de camping? Waar je ook een koel- of vriesapparaat voor zoekt, Inventum heeft voor iedereen een geschikt model voor een goede prijs.

Minibar modellen
De Inventum minikoeler en -vriezers zijn echt heel handig als je weinig ruimte hebt, bijvoorbeeld in je studentenkamer of op de camping. Ook fijn als extra koel- of vriesruimte bij je buitenkeuken. In de minibar koeler zit ook een handig klein vakje waar je ijsjes of snacks in kunt bewaren. Bekijk de KK470W, VR470W of VR470B.

Amerikaanse koelkasten
Ook nieuw in het assortiment zijn diverse grote Amerikaanse koelkasten. Met zo'n mooie blikvanger in de keuken heb je altijd genoeg ruimte om etenswaren te koelen of om deze in te vriezen. Er is ook een variant met een ice-twister waarmee je in een handomdraai ijsblokjes maakt. Of ga voor het 4-deurs model met extra brede glazen plateaus in het koelgedeelte. Het vriesgedeelte van alle Amerikaanse koelkasten van Inventum is voorzien van No Frost. Je hoeft de vriezers nooit te ontdooien, je eten is langer houdbaar en ze verbruiken minder energie. Bekijk de SKV0177B, SKV0178B of SKV0178R en de SKV4178B.

Overige koelkasten, koel-vriescombinaties, vriezers en vrieskisten
Behalve de kleinste en de grootste modellen die hierboven zijn beschreven, heeft Inventum ook een ruime keuze aan koelapparaten in diverse formaten. Zo zijn er bijvoorbeeld tafelmodellen, koel-vriescombinaties en vrieskisten. Die laatste zijn erg handig als je veel wilt invriezen. Zo vind je altijd wel een model dat past bij jouw wensen. Bekijk alle vernieuwde Inventum koel- en vriesapparaten.