Vrijstaande heteluchtoven met draaispit OV607B

Met deze vrijstaande heteluchtoven bak en braad je de lekkerste gerechten, broodjes, cakes en koekjes!

De vrijstaande heteluchtovens van Inventum zijn ideaal voor ieder moment van het jaar. Dankzij de grote inhoud, verschillende programma's, functies en onderdelen kan je er diverse lekker gerechten in bereiden. 

Functionaliteiten OV607B
De Inventum vrijstaande oven OV607B heeft genoeg ruimte voor een grote ovenschaal dankzij de netto inhoud van 60 liter! Daarnaast zit er een draaispit bij, waarbij je bijvoorbeeld een lekker stukje kip kan braden met bovenwarmte, of met boven- en onderwarmte. Naast een draaispit zit er een bakplaat, ovenrooster en kruimelplaat bij. 

Met deze oven heb je de keuze uit wel 6 verschillend ovenprogramma's. Dat geeft je een hoop mogelijkheden om verschillende gerechten op verschillende manieren te bereiden. De functies waar je uit kunt kiezen zijn: 

  • Hetelucht
  • Bovenwarmte en ventilator
  • Boven- en onderwarmte
  • Draaispit met bovenwarmte
  • Draaispit met boven- en onderwarmte
  • Ventilator

De oven heeft een instelbare temperatuur tot 230°C en een vermogen van 2000 watt. De onderdelen zijn er gemakkelijk uit te halen en je maakt de oven dan ook in een handomdraai schoon. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de reviews onderaan de productpagina!

Bekijk alle vrijstaande ovens van Inventum hier. Op zoek naar een lekker gerecht voor in de oven? Bekijk hier ons boterzachte zalmrecept!