Stijlvolle zwarte fornuizen van Inventum

Zoek je een modern fornuis en houd je van donkere apparatuur? Dan val je met de nieuwe fornuizen van Inventum met je neus in de boter!

Zwart gasfornuis VFG6034WGZWA

Dit gasfornuis van Inventum is een prachtig zwart model met een breedte van 60 cm. Het kookgedeelte van dit fornuis is uitgerust met gietijzeren pandragers en vier branders, waaronder een krachtige wokbrander. Het fornuis beschikt over een multifunctionele oven met een inhoud van 65 liter, vijf insteekniveaus en elf ovenprogramma's, waarmee je de heerlijkste gerechten kunt breiden.

Met dit gasfornuis heb je geen gedoe meer met schoonmaken: door de volledig glazen binnendeur heb je namelijk geen last van randen of kieren waar vet en vuil zich kunnen ophopen. Daarnaast is de oven voorzien van een easy clean coating, voor extra schoonmaakgemak. Wel zo handig! Met het glazen sierdeksel kun je het kookgedeelte afdekken, zodat alles er weer netjes bij staat na het koken. Dit stijlvolle zwarte fornuis is een echte eyecatcher en staat prachtig in elke moderne keuken.

Zwart inductiefornuis VFI6042ZWA

Dit prachtige matzwarte inductiefornuis van Inventum is uitgerust met een power management functie, waardoor je kunt kiezen hoe je het fornuis wilt aansluiten: op twee of drie fasen. Het kookgedeelte heeft vier kookzones.

Het inductiefornuis beschikt over precies dezelfde, multifunctionele oven van 65 liter als het gasfornuis. 

Meer informatie

Kijk voor het complete assortiment of meer informatie over de vrijstaande fornuizen op de website van Inventum.