Voor een frisse start van elke dag!

Behaal elke keer weer een schoon en fris wasresultaat met de nieuwe wasmachines van Inventum.

De wasmachines zijn nu beschikbaar bij een groot aantal winkels in heel Nederland. Je hebt keuze uit 14 verschillende wasprogramma’s en handige functies, waaronder de Steam Clean technologie voor extra grondige reiniging, de handige favorieten functie waarmee je jouw meest gebruikte programma met één druk op de knop kunt selecteren. De Wave Care technologie in de trommel zorgt voor het minder snel slijten van kleding en de stil functie zorgt voor een rustige waservaring.

Energiezuinig en stijlvol

De apparaten zijn daarnaast zeer energiezuinig, met een energieklasse A, waardoor je kosten bespaart op je energierekening. Je hebt de keuze uit een stijlvolle witte of zwarte wasmachine, zodat het in elk interieur past. Bovendien zijn de wasmachines beschikbaar in verschillende vulgewichten, variërend van 8 kg tot 9 kg, waardoor ze geschikt zijn voor huishoudens van 4 tot 5 personen. Ook is het mogelijk om de droger en wasmachine op elkaar te plaatsen, door middel van een stapelkit. Dit is ideaal voor plekken waar er beperkte ruimte is. De wasmachines bieden voldoende ruimte en kracht, zodat je gegarandeerd een schone, frisse en hygiënische was krijgt.

Nieuwe drogers

In de loop van 2024 introduceert Inventum ook vier gloednieuwe drogers. Ze zijn beschikbaar in zowel een witte als zwarte kleur en in 8kg en 9kg. Deze drogers hebben niet alleen 14 verschillende droogprogramma’s, maar zijn ook zeer energiezuinig, met een energieklasse variërend van A++ tot A+++. Zo heb je niet alleen minder hoge kosten, maar draag je ook je steentje bij aan het milieu. De drogers beschikken over een aantal handige functies, zoals Dual air waardoor je was sneller droogt, wave care technologie, stil functie en UV-licht wat zorgt voor een extra fris resultaat!

Gratis wasmiddel & wasverzachter

Inventum heeft een leuke actie opgezet in samenwerking met Wasparfum.nl. Bij aankoop van een Inventum wasmachine ontvang je gedurende de actieperiode een gratis wasmiddel en wasverzachter t.w.v. €21,- van Wasparfum.nl. De actie geldt op alle wasmachines van Inventum. Nadat jouw aankoop is geregistreerd wordt het pakket door Wasparfum.nl verstuurd. De actieperiode is van 1 maart t/m 30 april 2024.

Bekijk het gehele wassen en drogen assortiment op www.inventum.eu.