Tecnogas fornuis 90 Next GRAND


Tecnogas fornuis 90 Next GRAND roestvrijstaal, inhoud 150 liter met de grootste gasoven ter wereld op 90 cm.

Tecnogas introduceert een fornuis met de grootste gasoven ter wereld op 90 cm: de 90 Next GRAND. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 150 liter, ideaal voor productieve thuiskoks en -bakkers. De 90 Next GRAND heeft vier ventilatoren die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de oven. Gerechten worden zo gelijkmatig gaar en bruin, zonder uit te drogen. Professionals geven de voorkeur aan gasovens vanwege de relatief hoge luchtvochtigheid; dit geeft de beste bakresultaten.

De digitale kerntemperatuurmeter van de 90 Next GRAND is erg praktisch. Hiermee volg je nauwkeurig de garing van de gerechten zonder de deur te openen. De elektrische grill is ideaal om ovenschotels te gratineren of een kip voorzien van een krokante korst.

Cool door

De zogenaamde 'cool door' geeft een veilig gevoel, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Deze gepatenteerde deur met dubbel, uitneembaar glas wordt aan de buitenzijde niet heet vanwege koude lucht die in de deur circuleert. De geëmailleerde oven is voorzien van een speciale 'Easy to Clean' coating en daardoor beter te reinigen.

Het fornuis Tecnogas 90 Next GRAND heeft 5 koperen branders waarvan één wokbrander van 5kW. Pannen staan zeer stabiel op de robuuste, gietijzeren pannendragers. De vangschaal is één geheel en daardoor eenvoudig te reinigen.

Informatie

Tecnogas 90 Next GRAND, consumentenadviesprijs € 2950,-.

Meer informatie: www.tecnogas.nl

Publicatiedatum: 24 februari 2014.

AANBEVOLEN

ENFASI fornuizen

De STEEL ENFASI fornuizen spelen in op de behoefte, een fornuis slot-in te integ...

Keukenapparatuur: fornuis, oven en magnetron

Het fornuis, de oven en magnetron van je keuze, hebben direct te maken met de be...

Vrijblijvend advies keukenapparatuur

Ben je op zoek naar een nieuwe keukenapparatuur? Kom dan naar inspiratiehuis 20|...

Inductie-fornuizen van STEEL

De STEEL ENFASI fornuizen spelen in op de behoefte energiezuinig te koken op ind...

Advertentie