Speciaal voor kerst: een kersenrood Falcon fornuis

14 November 2015

Net voor de feestdagen zet de baanbrekende Britse fornuizenproducent Falcon de chique kersenrode Elise 90 Cherry edition in de spotlight.


De opvallende kleur van dit Falcon fornuis is een knipoog naar rode kerstballen. Bovendien past dit speciale 90 centimeter fornuis in elke keuken!

Falcon Elise 90 Cherry edition

Als je van traditionele cookers houdt, maar tevens een modern fornuis prefereert, dan ben je met de Elise 90 Cherry edition van alle markten thuis. Deze blikvanger is een uitzonderlijke telg van de Falcon familie, omdat bij het opvallende design duidelijk rekening is gehouden met de feestdagen. Hiermee zet je gegarandeerd een copieus kerstmenu op tafel!

Oven met zeven functies

De Elise 90 Cherry edition heeft twee ovens: een heteluchtoven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Een cake bakken met alleen bovenwarmte, een pizza met onderwarmte en de grill of juist een ovenschotel bereiden door luchtcirculatie. Voor elke thuiskok is er een scala aan mogelijkheden.

De chique Elise

De Falcon Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110. Sindsdien is het fornuis een populaire keuze voor culinaire thuiskoks. Door de toevoeging van de 90 cm fornuis Elise is het fornuis voor een bredere doelgroep beschikbaar en profiteren meer thuiskoks van de unieke styling en superieure Falcon-kookprestaties.

Andere Falcon fornuizen vind je hier.

Meer informatie: www.falconworld.com

AANBEVOLEN

Keuken met Smeg Apparatuur

Smeg apparatuur in combinatie met houten keukens o...

Elektrische Essecooker

Esse Cooker en fornuizen

ESSE Cookers en Fornuizen. Ze zijn er op hout, ga...

Keukenapparatuur: fornuis, oven en magnetron

Het fornuis, de oven en magnetron van je keuze, he...
Advertentie