Partner

Falcon

Falcon, de kunst van het koken !

Website
algemene informatie

Falcon

Met een Falcon in het hart van je keuken, is uw keuken altijd het hart van je huis. Daarom vind je een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Waarom zou je een Falcon kopen?

Multifunctioneel fornuis - Falcon

Als u kiest voor een multifunctioneel fornuis van Falcon beschik je over een grotere oven - zelfs twee als je dat wilt - inclusief een multifunctionele oven met ontdooi-, circulatiegrill-, bruin- en turboheteluchtfunctie, die bovendien snel reageert voor snellere verwarmingstijden. Ook beschik je over een grill met hoog vermogen, keuze uit een kookplaat voor gas, keramiek of inductie, een krachtige wokpit en een opberglade. Dat is veel inhoud voor een fornuis dat maar 30 cm breder is dan een standaard ingebouwde oven.

Vergeet ook niet dat je kunt kiezen uit uiteenlopende formaten, stijlen en kleuren. Dus wat je culinaire behoeften ook zijn, een multifunctionele oven is de ultieme alles-in-één-oplossing.

artikelen
Falcon heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Falcon heeft nog geen collecties geplaatst
contact

2992 LA Barendrecht

0180647000


artikelen
collecties
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT

2992 LA Barendrecht

0180647000


Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Bedrijfsinformatie

Contact

Adresgegevens

Direct contact

Social media

Klik op het overzicht hierboven voor meer informatie.
Klik op het overzicht hierboven voor meer informatie.
Naam
Adres
Email
Tel.
Soort
Datum
IP