Falcon

Partner

Falcon, de kunst van het koken !

Falcon

Met een Falcon in het hart van je keuken, is uw keuken altijd het hart van je huis. Daarom vind je een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Waarom zou je een Falcon kopen?

Multifunctioneel fornuis - Falcon

Als u kiest voor een multifunctioneel fornuis van Falcon beschik je over een grotere oven - zelfs twee als je dat wilt - inclusief een multifunctionele oven met ontdooi-, circulatiegrill-, bruin- en turboheteluchtfunctie, die bovendien snel reageert voor snellere verwarmingstijden. Ook beschik je over een grill met hoog vermogen, keuze uit een kookplaat voor gas, keramiek of inductie, een krachtige wokpit en een opberglade. Dat is veel inhoud voor een fornuis dat maar 30 cm breder is dan een standaard ingebouwde oven.

Vergeet ook niet dat je kunt kiezen uit uiteenlopende formaten, stijlen en kleuren. Dus wat je culinaire behoeften ook zijn, een multifunctionele oven is de ultieme alles-in-één-oplossing.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT

2992 LA Barendrecht
0180647000
info@denardi.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT

2992 LA Barendrecht
0180647000
info@denardi.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken