Foto: 2014/falcon-nexus-fornuis.jpg

Falcon lanceert nieuw Nexus fornuis

Modern ogend Nexus Falcon fornuis integreert scala aan traditionele kookfuncties én twee innovaties

Falcon, Engelse fabrikant van vrijstaande fornuizen sinds 1830, presenteert met trots haar nieuwste fornuis: de Nexus. Deze jongste telg uit de Falcon familie wijkt qua stijl veel af van de klassieke Engelse stijl. Op het menu: strakke lijnen, een eigentijds design en grote draaiknoppen die het bedieningspaneel verfraaien. Bovendien is dit fornuis beschikbaar in de elegante kleur Noorse lei – eind vorig jaar geïntroduceerd voor een select aantal Falcon fornuizen – die op harmonieuze wijze in ieder mogelijk interieur past.

Tussen elegantie en technisch vernuft

Bakken, braden, grillen, sudderen of stoven, de Nexus is uitgerust voor alle mogelijke bereidingswijzen. De 3 ovens (multifunctioneel, hetelucht en grill) en 5 gasbranders zorgen voor gegarandeerde culinaire hoogstandjes.

Twee innovaties

Het nieuwe model wordt gekarakteriseerd door twee innovaties:
- Een warmhoudlade die in staat is om brooddeeg te laten rijzen; van croissants tot bagels en van glutenvrij brood tot focaccia’s.
- De grilloven is uitgerust met een verschuifbare plaat en het rooster kan op 4 verschillende hoogteniveaus worden geplaatst voor onbeperkte grillmogelijkheden.

Technische details van het Falcon Nexus fornuis

· 5 gasbranders waaronder een wokbrander met drie ringen
· 1 multifunctionele oven
· 1 heteluchtoven
· 1 grilloven met dubbele luchtcirculatie
· 1 Teppan-Yaki bakplaat
· 1 warmhoudlade

Afmetingen: breedte 110cm x diepte 64cm x hoogte 93 tot 95cm (verstelbare voet). De Nexus is tevens leverbaar in een 90cm breed model. Kleur: Noorse lei (andere beschikbare kleuren: roestvrij staal, zwart en wit)

Meer informatie: www.falcon-nederland.com

Publicatiedatum: 20 juli 2014

Reacties