Foto: AGA-Dual-Control-AGA-City-60-fornuis

Een vrolijke en duurzame kerst met AGA

Bereid uw kerstmenu’s in de AGA Dual Control of AGA City 60

Tijdens de feestdagen wordt er uitgebreid gekookt! En wat is hier geschikter voor dan een echte traditionele AGA oven? In een AGA oven stoomt, bakt, grilt, stooft en suddert u al uw favoriete kerstgerechten gaar en houdt u ze de hele dag heerlijk warm.

Dual Control

De AGA Dual Control biedt een perfecte combinatie tussen de traditionele functies zoals men die van AGA gewend is en een meer moderne, energiezuinige manier van koken. Dit model is voorzien van een lage energiestand en kan tevens volledig worden uitgeschakeld. Bovendien kunnen de kookplaten onafhankelijk van de ovens gereguleerd worden.
Kortom, met een Dual Control bent u zeker van een smaakvolle en duurzame kerst.

De Dual Control is verkrijgbaar in 12 kleuren als 3-oven of 5-oven model en verbruikt tot 50% minder energie vergeleken met een traditionele AGA.

City 60

Geen huis is te klein voor een AGA. Voor diegenen die in de stad wonen en toch lekker uitgebreid willen koken, is de AGA City 60 een uitkomst. Dit bescheiden fornuis, kleiner van formaat, is voorzien van alle kookmogelijkheden die u van een AGA mag verwachten. Ook dit model kan worden uitgezet wanneer gewenst en is hierdoor energiebesparend. De twee ovens en kookplaat bieden alles wat u nodig heeft voor het bereiden van uw kerstdiner.

De City 60 is verkrijgbaar in 14 kleuren. Met zijn relatief lichte gewicht en kleine afmetingen (diepte 623mm, hoogte 910mm, breedte 600mm), is dit model de kleinste van de AGA familie.

Meer informatie: www.aga.nl

Publicatiedatum: 1 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties