Foto: aga-six-four-pearl-ash

AGA Six-Four: kleurrijk fornuis voor een leven lang kookplezier

De traditionele fornuizen AGA zijn wereldberoemd. Naast de klassieke modellen die gebruik maken van warmteopslag zijn er AGA?s waarmee op conventionele wijze kan worden gekookt.

De traditionele fornuizen AGA zijn wereldberoemd. Naast de klassieke modellen die gebruik maken van warmteopslag zijn er AGA?s waarmee op conventionele wijze kan worden gekookt.

De AGA Six-Four combineert geavanceerde kooktechnieken met de klassieke AGA-vormgeving. Dit markante fornuis is verkrijgbaar in 13 schitterende kleuren.

Tijdloze vormgeving

De Six-Four heeft de tijdloze, robuuste uitstraling die alle AGA?s kenmerkt. Het één meter brede, gietijzeren ontwerp heeft een prachtige retro-vormgeving die past in moderne én in klassieke keukens. De oerdegelijke, duurzame AGA-kwaliteit maakt de Six-Four een fornuis voor het leven. Een authentieke Six-Four is in de keuken het warme middelpunt van gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Onmiskenbare AGA-kleuren

Het unieke fornuis is verkrijgbaar in klassiek zwart. Maar de Six-Four wint nóg meer aan uitstraling wanneer gekozen wordt voor kleur. Er is een eigenzinnig palet van 13 onmiskenbare AGA-kleuren beschikbaar. Hiermee kan naar wens perfect worden aangesloten op de omgeving, of juist een spectaculair kleuraccent worden gekozen. De kleur wordt in 3 lagen glasemail aangebracht en vervolgens op 800 ºC gebakken, voor een diep glanzende afwerking die een leven lang blijft.

Voortreffelijke kookresultaten

De Six-Four is in elke kleur een fantastische blikvanger. Het is echter ook een superieur fornuis met voortreffelijke kookresultaten. De gas-uitvoering heeft zes hoogwaardige branders, waaronder een krachtige wokbrander van 4,5 kW en een unieke regelbare brander van 5 kW. De branders zijn uitgerust met elektronische vonkontsteking en vlambeveiliging FFD, waardoor de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam onverwachts uitgaat. Voor wie de voorkeur geeft aan elektrisch koken is er de AGA Six-Four met keramische kookplaat.

Veelzijdig met vier ovens

De AGA Six-Four biedt een ongekende veelzijdigheid als het gaat om bakken, braden en sudderen. Achter de prachtig vormgegeven gietijzeren deuren bevinden zich maar liefst vier elektrische ovens. Kookliefhebbers hebben de beschikking over een conventionele oven, een volledig programmeerbare heteluchtoven, een sudderoven en een aparte, hoogst moderne keramische grill. Uiteraard hebben deze zelfreinigende wanden en worden ovenroosters, geëmailleerde bakplaat, braadslede en grillplaat met rooster meegeleverd. De AGA Six-Four is hiermee het meest complete fornuis in de markt.

Reacties