Bedrijfskeuken bij partner Adviesgroep de Vogel in de spotlight

Deze prachtige Mereno Milano keuken hebben wij mogen plaatsen als bedrijfskeuken.

Het werk is voor veel mensen een tweede thuis. Een fulltime of parttime baan, we brengen veel van onze tijd door op het werk. Om van het werk een fijne plek te maken die het gevoel van thuis geeft, zijn niet alleen fijne collega's en een goede werkplek belangrijk maar ook een bedrijfskeuken met kantine laten u thuisvoelen op het werk. Zo kiezen tegenwoordig veel bedrijven voor een bedrijfskeuken om voor het personeel een thuissituatie te creëren. Deze prachtige Mereno Milano keuken hebben wij mogen plaatsen in het nieuwe pand bij partner Adviesgroep de Vogel. 

Bedrijfskeuken met het gevoel van thuis
Het werk is een tweede thuis, een plek waar je je thuis moet voelen. In het nieuwe pand van Adviesgroep de Vogel is gekozen voor een mooie bedrijfskeuken waar een ieder tijdens de lunch, een overleg met een kop koffie of thee of na het werk kan genieten.

Kleuren roepen bepaalde emoties en gevoelens op. Groen is de kleur van rust. Zo is groen de kleur van Adviesgroep de Vogel die dan ook terug te zien is in de keuken. Deze keuken is een plek waar je even tot rust kan komen. Het groen in de keuken gecombineerd met hout en de donkere fronten geven de keuken een stijlvolle uitstraling.

Meer over de keuken
Deze Mereno Milano keuken is uitgevoerd in de kleur Sherwood. De fronten geven een natuurlijke beleving en worden afgemaakt met grepen in Engels brons. De werkbladen zijn door leverancier Mereno gemaakt in hetzelfde materiaal als de fronten.

Hoewel de keuken een stijlvolle uitstraling heeft, geven de gekleurde barkrukken, de lampen en de hexagon tegels in verschillende kleuren groen een speels effect aan de keuken. De keuken heeft een gezellige bar met verlichting aan de onderzijde van het blad. Het wandregaal over de gehele breedte van de keuken kan gebruikt worden voor decoratie maar ook voor servies.

Deze bedrijfskeuken is compleet gemaakt met een Miele vaatwasser, Miele koelkast, Bora S Pure inductiekookplaat en een Liebherr wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones. Ook is de keuken voorzien van een Quooker-kraan om gemakkelijk en snel een kop thee te zetten.

De complete styling van de keuken is gedaan door Jacoba. De styling van de keuken zorgt voor een fijne sfeer, biedt een warm welkom en laat een goede indruk achter. Fotografie van de keuken is gedaan door Arjo van der Graaff.

Interesse in een bedrijfskeuken?
Een heerlijke ruimte om het werk even los te laten of samen met collega's te overleggen. Een bedrijfskeuken geeft uw bedrijfsruimte net dat beetje extra. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfskeuken? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze adviseur vertelt u er graag meer over. Deze Mereno Milano keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom