AVENTOS top: grote fronten integreren in stijl

Wat als je met één druk tegen een front een waaier aan mogelijkheden zou kunnen openen?

De gloednieuwe AVENTOS top familie maakt het mogelijk. Na de lancering van de AVENTOS HK top, pakt Blum nu uit met de uitbreiding van de top-variant naar alle klapdeursystemen.

Dankzij de AVENTOS top familie gaan praktisch en esthetisch hand in hand. De klapdeuren creëren beschermde opbergruimte en openen een veelvoud aan creatieve mogelijkheden. Combineer naar wens verschillende soorten klapdeuren in dezelfde woonruimte, voor de perfecte harmonie.

De mogelijkheden:

AVENTOS HF top voor vouwklapdeuren

AVENTOS HS top voor zwenkdeuren

AVENTOS HL top voor liftdeuren 

AVENTOS HK top voor klapdeuren

Rechtlijnig, compact design

De strakke afdekkappen zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren: donkergrijs, lichtgrijs en zijdewit. Met hun discrete ontwerp passen de compacte beslagelementen perfect in elk interieur. Bovendien kan dezelfde afdekkap worden gebruikt voor HF top, HS top en HL top, voor een uniforme look en strakke afwerking.

Wat zijn de voordelen van klapdeuren in uw keuken?

- Altijd vrij toegankelijk: Het front opent naar boven, waardoor deze nooit in de weg zit tijdens het gebruik van de keuken. Op deze manier zijn opbergartikelen altijd vrij toegankelijk.

- Op de behoefte afgestemd: De klapdeuren passen zich in hoogte en breedte aan de vereiste opbergruimte aan. Of ze zetten het voegbeeld van de onderkast verder.

- Stopt in elke positie: De klapdeur blijft in elke gewenste positie staan dankzij de traploze stop – en is dus gemakkelijk bereikbaar om te sluiten.