Foto: 2017-11/Falmec_Oceano_afzuigkap.jpg

Oceano, de nieuwe E.ion System afzuigkap van Falmec

Natuurlijke fenomenen als verlichting, watervallen en golven van de zee zijn gebruikelijke bronnen van atmosferische ionen.

Op hun beurt, dankzij hun stimulerende werking, lichaam en geest een gevoel van welbehagen geven.

Elimineert geuren en meer

Dit proces wordt door Falmec in woningen opnieuw gecreëerd met de reeks afzuigkappen voorzien van het E.ion System. Door de gecontroleerde bipolaire ionisatie elimineert het E.ion System geuren tot 95% alsmede alle verontreinigende stoffen als bacteriën, stof, uitlaatgassen en in reinigingsmiddelen voorkomende chemicaliën. De nieuwe Oceano – afzuigkap is onderdeel van deze innovatieve reeks met uitzonderlijke prestaties zowel in het filteren van geuren als in het ontsmetten van de omgeving. Geometrische puurheid en een minimale en moderne stijl zijn de visuele troeven van deze afzuigkap die lucht rondom de hele afzuigkap kan afzuigen waardoor hij een veel groter afzuigbereik heeft.

Leaf sensor

Zoals bij alle andere E.ion System-oplossingen – Mare, Spring, Zephiro, Marilyn, Lumière, Eolo,Twister, Rubik en Libra – is ook Oceano uitgerust met een Leaf Sensor – de naam die aan de E.ion-reeks is gegeven – die de aanwezigheid van verontreinigende stoffen als formaldehyde of sigarettenrook detecteert. De Leaf Sensor controleert de binnenlucht kwaliteit door zijn kleur die langzaam van geel (lucht die moet worden gezuiverd) naar groen (zuivere lucht) verandert. Dit proces van in balans brengen is volledig automatisch: als de luchtkwaliteit achteruit gaat, wordt het ionisatiesysteem vanzelf geactiveerd.

Door het vrijkomen van ozon in de atmosfeer te voorkomen, zorgt gecontroleerde bipolaire ionisatie voor een uitzonderlijk niveau van zuivering voor de omgeving en een aanzienlijk verbetering van de gemoedstoestand en focus voor de bewoners van het huis.

Exclusief design, eenvoudige installatie

Oceano en alle E.ion System-afzuigkappen hebben een exclusief design en een gemakkelijk installatiesysteem: voor de afvoer van rookgassen zijn er geen leidingen en metselwerk of iets dergelijks nodig. Dit betekent hoge energiebesparingen en een maximaal thermisch comfort aangezien er geen warmteafvoer is in de winter en geen lekkage van koellucht in de zomer. Dit leidt tot een betere visuele uitstraling en meer vrijheid in de plaatsing van de afzuigkap in de keuken.

Meer informatie: Falmec

Meer van Falmec
Reacties