Foto: gaggenau-afzuigkap-200-serie-bron_gaggenau_com-1

Gaggenau afzuigkap 200 Serie

Uiterst efficiënte oplossingen, veelzijdige designs en eenvoudige installatie. Met de invoering van drie nieuwe modellen versterkt Gaggenau de afzuigkap uit de 200 Serie.

Met de invoering van drie nieuwe modellen afzuigkappen in verschillende designs en meerdere breedtes, versterkt Gaggenau de afzuigkappen 200 Serie. De eiland- en wandkappen AW 250, AI 240, AW 240/241 en AI/AW 230 met nieuw ontworpen randafzuigingsvetfilters zijn krachtig en efficiënt. Daarbij zijn de apparaten gemakkelijk te installeren en bedienen. De serie biedt een ruime keuze aan modellen die afhankelijk van de smaak en het keukenontwerp met alle Gaggenau kookplaten en -apparaten kunnen worden gecombineerd.

Als specialist voor ventilatiesystemen, combineert Gaggenau de nieuwste technologie met hoge functionaliteit. Met de nu gepresenteerde modellen bieden de afzuigkappen 200 Serie uiteenlopende designs in klassieke boxen- en trapvorm en als schuine kap. Verder omvat de serie de eiland- en wandkappen AI/AW 280/281 met Coanda-effect en de platte schermkappen AH 900/AH 250/AF 280. De serie wordt gecompleteerd door een werkbladafzuiging als ideale combinatie met de Vario kookapparaten van de 200 Serie.

Gaggenau 200 serie afzuigkappen

Comfort en hoge functionaliteit

De nieuwe eiland- en wandkappen zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen en heel gemakkelijk te reinigen. Alle functies kunnen met sensortoetsen worden geactiveerd. De nieuwe, gepatenteerde filtertechnologie zorgt ervoor dat het vet betrouwbaar door het filter wordt opgevangen. De randafzuigingvetfilters met roestvrijstalen onderzijde over de gehele oppervlakte, zijn gemakkelijk te verwijderen en eenvoudig in de vaatwasser te reinigen. De kookdamp wordt efficiënt afgezogen. Een opzetbare circulatiemodule met actief koolfilter is nieuw, dat maar zelden gewisseld hoeft te worden.

Met het circulatiemodule met actief koolfilter worden geuren tot 95% gereduceerd. Het vermogen kan in drie stappen aan de behoefte worden aangepast, waarbij een extra te kiezen intensief-stand na tien minuten terugschakelt naar de vooraf gekozen vermogenstand. Om je helemaal op het koken te kunnen concentreren, kan hij ook in de automatische bedrijfsmodus worden gezet. Daarbij stuurt de afzuigkap het vermogen automatisch aan de hand van de hoeveelheid kookdamp. Het led-licht verlicht de kookplaat optimaal en dimt bij het in- en uitschakelen zacht op en af. Naar wens kan het licht ook handmatig worden gedimd.

Gaggenau 200 serie afzuigkappen

Eenvoudige planning en installatie

Dankzij een geïntegreerde ventilator, de eenvoudige montage en in de levering inbegrepen standaardpijp, zijn de apparaten AW 250, AI 240/241 en AI/AW 230 van de afzuigkappen 200 Serie eenvoudig te plannen en installeren. Deze modellen zijn als afvoer- of circulatieoplossing verkrijgbaar. Daarvoor zorgt een circulatiemodule die op de afvoerbuis wordt geplaatst en elke afzuigkap in een handomdraai van een afvoer- in een efficiënte circulatieoplossing verandert. In dit geval is geen afvoerbuis nodig.

Met de nieuwste technologie en puristisch design, zet de Gaggenau afzuigkappen 200 Serie standaards op het gebied van functionaliteit en esthetiek.

Gaggenau 200 serie afzuigkappen

De wandkap AW 250 van de 200 Serie

De 90 cm brede schuine kap van roestvrij staal biedt met afgedekte filters veel vrije ruimte boven de kookplaat, een voordeel dat vooral grote koks zullen waarderen.

De eiland- en wandkappen AI 240 en AW 240/241 van de 200 Serie

Het rechtlijnige design van de eiland- en wandkappen in klassiek boxen-design past perfect in elk interieur. De eilandkap is er met een breedte van 90 cm, 100 cm of 120 cm. Daarnaast is het model - eveneens van roestvrij staal - als wandkap met een breedte 70, 90 of 120 cm verkrijgbaar. Deze wandkap is er met een breedte van 90 of 120 cm ook van roestvrij staal met aluminium bedieningspaneel.

De eiland- en wandkappen AI 230 en AW 230 van de 200 Serie

Het puristische design in trapvorm is een elegante variatie. Het model van roestvrij staal is al eilandkap met een breedte van 90, 100 en 120 cm verkrijgbaar, als wandkap met een breedte van 70, 90 of 120 cm.

Publicatiedatum: 12 oktober 2013

Reacties