Keukeninspiratie: Wave design afzuigkappen

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer.

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan heten wij u van harte welkom bij Wave en laten wij u kennismaken met een belangrijk meubelstuk: de afzuigkap.

Waarom Wave keuken afzuigkappen?
Een afzuigkap is onmisbaar voor een goede keukenventilatie. Wave gelooft dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve bijdrage aan uw keuken levert. Wave heeft zich volledig in afzuigkappen gespecialiseerd. Daarom is er altijd wel een model bij dat u voor ogen heeft. Dat kan een standaard product zijn, maar ook maatwerk. In de nieuwste collectie is techniek en design volledig met elkaar geïntegreerd.

Wave afzuigkappen bieden kwaliteit
Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de huidige trends. De ontwerpen van Wave bieden een breed scala aan mogelijkheden, passend in ieder keukenontwerp, waarbij de techniek niets te wensen overlaat. Hoogwaardige, fluister zacht werkende ventilatoren die op een geruisarme wijze de keuken vrij houden van geur en damp. Bij Tieleman Keukens adviseren we u graag verder over de Wave afzuigkappen. Kijk voor meer inspiratie en informatie over deze prachtige design afzuigkappen op: www.wavedesign.nl.