Foto: Novy-Phantom-Frame

Eiland afzuigkap met uniek box-in-box design

Novy Phantom is ons nieuwe eiland afzuigkap binnen het Novy assortiment.

Het is ongetwijfeld de unieke uitstraling die het eerst opvalt, de zwarte afzuigkap is afgewerkt met licht doorschijnend glas en ingebouwde ledstrips en spotjes. Het box-in-box design en de smaakvolle verlichting maken van onze Novy Phantom een echte eyecatcher.

Twee karaktervolle uitvoeringen

Deze bijzondere eiland afzuigkap is beschikbaar in twee uitvoeringen. Phantom Frame geeft de keuken met het fijn frame een subtiele industriële uitstraling, Phantom Cable zweeft dankzij de verstelbare stalen kabels elegant boven het keukeneiland.
Beide varianten zetten het smaakvolle design extra kracht bij met de stijlvolle verlichting. De dimbare ledstrips brengen sfeer en de vier hoekspots brengen op hun beurt het box-in-box design tot leven. De dimbare kookverlichting is regelbaar zodat de kleurintensiteit altijd past bij elke situatie.

Geïntegreerde recirculatie

Novy Phantom werkt door middel van randafzuiging en is standaard uitgerust met recirculatie. Geuren en vetdeeltjes worden intern gefilterd waarna schone lucht de keuken in wordt geblazen. De geluidsdemping garandeert een fluisterstille werking waardoor je het filteren nauwelijks hoort.

Innovatie troef

Novy staat bekend om z’n innovatieve producten en ook de Phantom eiland afzuigkap mag aan dit rijtje worden toegevoegd.

De Phantom kan bediend worden via:
- de bijgeleverde afstandsbediening,
- de Novy Connect app op je smartphone
- de InTouch connectie met onze Novy inductiekookplaat.

Bovendien geeft Novy Phantom aan wanneer het vet- of recirculatiefilter aan reiniging toe is en het recirculatiefilter gaat tot wel 900 kookuren mee. Een unicum!

Meer informatie: www.novy.com

Meer van NOVY
Reacties