Partner

Visualls Keukenwanden

Visualls is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden in de Benelux. Hier vind je alle moderne materialen onder 1 dak! Niet alleen glas in kleur of met print, maar ook Collorz luxe aluminium in kleur, RVS look, Satijnglas, Curlz-wanden, Blauwstaal, Butler-prints, etc. Voor een eigentijdse combinatie van verschillende materialen moet je dus ook bij Visualls in Delfgauw (Z-H) zijn. Dus op zoek naar een originele keukenachterwand? Klaar met vieze voegen tussen de tegels of vetspetters op je stuukwerk? Kom naar de showroom van Visualls (ook op zaterdag) en bel 015-8795050.

MEER TONEN

Visualls.nl Keukenwanden

De mooiste en meest originele keukenachterwanden vind je bij Visualls.nl - dé specialist in de Benelux. Glas in RALkleur / RVS look / Glas met prints / etc.

Design keukenachterwanden

De mooiste en meest originele keukenachterwanden vind je bij Visualls.nl. Voor nieuwe keukens, maar ook bij keukenrenovatie of pimpen van een keuken.

Grootste leverancier in de Benelux van keukenwanden van Glas in RALkleur / RVS look / Glas met fotoprints / Premiumprint / Exclusive Curlzcollectie / Aluminium / Collorz / Etc.

Alles op maat ontworpen of standaardformaten.

Meer lezen over
'Visualls.nl Keukenwanden'?

meer van deze professional

Visualls keukenwand GLAS

Keukenachterwanden van glas in Ralkleur 6mm / hittebest...

Visualls Curlz glaswand

Bescherm het mooie stuukwerk in je keuken met een origi...

Curlz Glas van Visualls.nl

Speciale keukenachterwanden met (eigen-)tekst. Thermisc...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.