Partner

Visualls Keukenwanden

Visualls is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden in de Benelux. Hier vind je alle moderne materialen onder 1 dak! Niet alleen glas in kleur of met print, maar ook Collorz luxe aluminium in kleur, RVS look, Satijnglas, Curlz-wanden, Blauwstaal, Butler-prints, etc. Voor een eigentijdse combinatie van verschillende materialen moet je dus ook bij Visualls in Delfgauw (Z-H) zijn. Dus op zoek naar een originele keukenachterwand? Klaar met vieze voegen tussen de tegels of vetspetters op je stuukwerk? Kom naar de showroom van Visualls (ook op zaterdag) en bel 015-8795050.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht visualls.nl

Een originele keukenachterwand van Visualls.nl met print in fotokwaliteit. Ook leverbaar als print op hittebestendig glas! Showroom is open van di t/m za.

Onderhoud Visualls

Een Visuall is 3mm dik plaatmateriaal, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de keuken. Zowel het formaat van de achterwand als de print die er op komt wordt door ons op maat ontworpen voor de betreffende keuken.

Keuze uit bijna 100 ontwerpen uit de standaard collectie, maar je eigen foto of ontwerp op een Visuall laten verwerken is ook mogelijk. Een originelere keukenwand kán bijna niet!

Visualls zijn niet poreus en glad van oppervlak. Hierdoor zijn onze achterwanden hygiënisch en makkelijk schoon te houden. De matte toplaag zorgt er voor dat er geen strepen achterblijven na het schoonmaken en dat er geen hinderlijke spiegelingen/schitteringen ontstaan. Spetters zijn hierdoor ook veel minder zichtbaar.

Montage Visualls

Een Visuall is makkelijk zelf te monteren. Gaten voor stopcontacten/schakelaars e.d. zijn eenvoudig te zagen met een gatzaag of decoupeerzaag. Een Visuall wordt met montagekit op de bestaande muur (of tegelwerk) gelijmd. Onzichtbare bevestiging dus. Montage en inmeten via Visualls.nl is ook mogelijk.

Topkwaliteit, korte levertijd, maatwerk, scherp geprijsd. Onze showroom geopend van dinsdag t/m zaterdag. Kom gezellig bij ons langs!

Design rugwanden keuken

Onze eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om zelf foto’s of ideeën aan te leveren voor een unieke keukenachterwand. www.visualls.nl 

Meer lezen over
'Visualls.nl'?

meer van deze professional

Collorz Luxe aluminium

Visualls.nl - Collorz Aluminium achterwanden (3mm dik) ...

Visualls Curlz glaswand

Bescherm het mooie stuukwerk in je keuken met een origi...

Visualls keukenwand GLAS

Keukenachterwanden van glas in Ralkleur 6mm / hittebest...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.