array(1) { ["path"]=> string(15) "www.visualls.nl" }
Partner

Visualls Keukenwanden

Visualls is dé specialist op het gebied van keukenachterwanden in de Benelux. Hier vind je alle moderne materialen onder 1 dak! Niet alleen glas in kleur of met print, maar ook Collorz luxe aluminium in kleur, RVS look, Satijnglas, Curlz-wanden, Blauwstaal, Butler-prints, etc. Voor een eigentijdse combinatie van verschillende materialen moet je dus ook bij Visualls in Delfgauw (Z-H) zijn. Dus op zoek naar een originele keukenachterwand? Klaar met vieze voegen tussen de tegels of vetspetters op je stuukwerk? Kom naar de showroom van Visualls (ook op zaterdag) en bel 015-8795050.

MEER TONEN

Print op glas - Visualls

Schitterende glazen keukenachterwanden met superscherpe fotoprint. Onze eigen ontwerp afdeling maakt de achterwand zoals jij hem wilt hebben. Gratis

Premium Glas keukenwand (print op glas)

Glazen keukenwand met superscherpe fotoprint (6mm dik). Ontwerp wordt op maat gemaakt voor je keuken en het verwerken van eigen foto's of ideeën doen wij ZONDER MEERPRIJS! Je ontvangt vooraf een impressie van je keuken mét Visuall. Kom naar onze showroom voor advies en scherpe prijsopgave.

Meer lezen over
'Print op glas - Visualls'?

meer van deze professional

Collorz Luxe aluminium

Visualls.nl - Collorz Aluminium achterwanden (3mm dik) ...

Curlz Glas van Visualls.nl

Speciale keukenachterwanden met (eigen-)tekst. Thermisc...

Collorz keukenwanden

Collorz - Luxe Aluminium achterwanden (3mm dik) in matl...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.